Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no to super.. jakie dobre wieści.. nie bedziecie musieli potem znow kupowac :-)Dzień dobry dziewczyny :-)
Cały wczorajszy dzionek mnie nie było i za chwilę standardowo muszę Was doczytać:-)
Chciałam się Wam pochwalić, że mamy już swoją datę ślubu, wczoraj byliśmy w urzędzie.18 czerwiec 2010 o godz. 12.20, co prawda do nie sobota, tylko piątek, ale to nic
:-)
Mam jeszcze jednego newsaJak powiedzieliśmy rodzicom M., to dostaliśmy złote obrączki po dziadkach M. , przyszła teściowa (pierwszy raz od prawie 8 lat wykazała taki gest) dołożyła swoje 2 złote pierścionki (ma ich od cholery), poszliśmy do jubilera i będziemy mieć złote GPS-y
Dokładamy tylko 200 zł. za robociznę i będą
![]()
Mały wczoraj się tak wiercił i wystawiał po kolei wszystkie części swojego ciałka, że aż mnie brzuch potem pobolewał, ale jestem przeszczęśliwa.
No dobrze, mykam do czytania Waszych postów i w między czasie do porządków i gotowania.
Gratuluję udanych wizyt i trzymam mocno kciuki za dzisiejsze.
Miłego dzionka i słoneczne pogody( w Łodzi standardowo szaro, buro i ponuro
).
ewelinko2106, piękny masz wierszyk w sygnaturce :-)
Ewelinka gratulacje z synusia, wagą się nie amrtw, każdy dzidziuś ma swoje rozmiary, przecież genetycznie też dziedziczyNo juz jestem słoneczka :-)
a oto wieści z USG:
hmm niema ich zbyt wiele bo lekarz mi nie napisał wymiarów małego
Powiedział tylko ze jest wszystko w normie
mam jedynie wage malego i to mnie martwi
wazy 830g i wydaje mi sie ze to bardzo mało
I znam płeć:-) było bardzo dobrze widac.
To SYNUŚ
i oczywiście musiałam mu juz cos kupic tak skromniedodam fotki
tylko niewiem czy moge tutaj czy na innym watku??
Bogusiu legitymacja ubezpieczeniowa jest do końca roku jeszcze ważna jeśli masz starą i masz miejsce na stempelki to możesz ją stemplować i okazywać w szpitalach, przychodniach, niestety ważna jest tylko miesiąc, więc trzeba pilnować dat, ja tak robię i gitara:-) dzień dobry sierpnióweczki !!!
Pogoda nadal kiepsciutka , az sie nic niechce tylko spac...... niedlugo musze sie szykowac bo jade do energi okaze sie ile mam do zaplacenia mam nadzieje ze mniej niz dwa miesiace temu ??? oby... a tak czuje sie w miare dobrze malenka ciagle daje mi popalic z czego sie ciesze![]()
mam pyt. gdy jestem na l4 ostatnio juz mi nieprzysylaja odcinkow z wyplaty i odcinko zusowskich a w szpitalach tego wymagaja juz niewiem co jest potrzebne legitymacja ubezpieczeiowa czy te kwitki bo widze ze ciagle sa jakies problemy..... kiedys bylo dobrze bo byly legitymacje ubezpieczniowe wazne z pieczontka na pol roku a teraz lipa ...
STARLET- gratuluje udanej wizyty ;-)
ewelinka 2106- ciesz sie ze wszystko z malenstwem ok , wage jeszcze nadgoni bez obaw moja wazy 900 g
pozdrawiam
Wow wow Kiniusia no gratulacje , proszę jak ładnie załatwiliście i obrączki będą złote, no suuuper.Dzień dobry dziewczyny :-)
Cały wczorajszy dzionek mnie nie było i za chwilę standardowo muszę Was doczytać:-)
Chciałam się Wam pochwalić, że mamy już swoją datę ślubu, wczoraj byliśmy w urzędzie.18 czerwiec 2010 o godz. 12.20, co prawda do nie sobota, tylko piątek, ale to nic
:-)
Mam jeszcze jednego newsaJak powiedzieliśmy rodzicom M., to dostaliśmy złote obrączki po dziadkach M. , przyszła teściowa (pierwszy raz od prawie 8 lat wykazała taki gest) dołożyła swoje 2 złote pierścionki (ma ich od cholery), poszliśmy do jubilera i będziemy mieć złote GPS-y
Dokładamy tylko 200 zł. za robociznę i będą
![]()
Mały wczoraj się tak wiercił i wystawiał po kolei wszystkie części swojego ciałka, że aż mnie brzuch potem pobolewał, ale jestem przeszczęśliwa.
No dobrze, mykam do czytania Waszych postów i w między czasie do porządków i gotowania.
Gratuluję udanych wizyt i trzymam mocno kciuki za dzisiejsze.
Miłego dzionka i słoneczne pogody( w Łodzi standardowo szaro, buro i ponuro
).
Ewelinka gratulacje z synusia, wagą się nie amrtw, każdy dzidziuś ma swoje rozmiary, przecież genetycznie też dziedziczy
Bogusiu legitymacja ubezpieczeniowa jest do końca roku jeszcze ważna jeśli masz starą i masz miejsce na stempelki to możesz ją stemplować i okazywać w szpitalach, przychodniach, niestety ważna jest tylko miesiąc, więc trzeba pilnować dat, ja tak robię i gitara
Wow wow Kiniusia no gratulacje , proszę jak ładnie załatwiliście i obrączki będą złote, no suuuper.
W którym urzędzie masz ślub na al. Piłsudskeigo??? Pytam z ciekawości, ja tam miałam
Witam Mamuśki!!!
Wróciłam od mojej dr gieni, zbadała mnie na samolocie, szewek trzyma.....jejku jak się cieszę, bo obawiłam się czy tam w środku wszystko gra, ale tak.
Ponadto mam sie b.oszczędzać, o szkole rodzenia mogę zapomnieć i dostałam skierowanie na ten "pioruński" pomiar cukru , mam kupić 75 ml i iść z tym rano do laboratorium i tam 2 godz. posiedzieć.
Moje pytanie brzmi: brałyście jakieś cytyny o co chodzi???? Proszę mi napisać, wiem, ze mam byc na czczo i wziąść ze sobą tą glukozę, którą mam sama zakupić i co dalej??????
Na 17.30 jadę jeszcze na USG maluszka, a teraz przyszła ekipa remontowa i zaczyna się "sajgon" w mieszkaniu brrrr!!!!!