reklama

Sierpień 2010

Hej kobietki!!
Kurcze,wyszła mi jakaś krosta na ustach,al tak jakby wewnątrz bardziej i na środku. Tak ją przgryzałam zębami,że teraz jest cała biała i boli. Obok zauważyłam kolejną,mniejszą. Myślicie,ze to może być jakaś inna forma opryszczki? Jak miewałam opryszczkę to na konturze ust albo w kąciku ust...

Polianna moze masz afty tak to sie chyba zwie:P
ja mam jak zjem źle domytego pomidora to mi wyskakują wewnątrz na wargach i sa własnie takie białe.

reklama
Dzień dobry wszystkim!:)
Ja dziś radosna jak świnka w deszcz, bo dostałam fotelik samochodowy!:) Od siostry męża, wygląda jak nóweczka i jest baaardzo ładny:) Poza tym od rana bierzemy się za sprzątanie, ale że jeszcze nie zaczęliśmy, humory dopisują. Nawet zgaga przestała mnie irytować...:)

Ewelinka2106 no proszę, to ja tak malowniczo wczoraj o kolorach, a Ci się prawdziwa jajecznica zamarzyła:) Ach ta siła sugestii…:)

Ehtele w takim pięknym ujmowaniu kolorów i w ogóle rzeczywistości to celuje mój brat… Kiedyś dostałam od kogoś sweterek w niebieskie i brązowe paski… Tak mi się średnio podobał, ale przymierzyłam i pytam brata, jak to wygląda. A on popatrzył i mówi: „Wiesz… jak g… w morzu:)” Sweterek poszedł dalej w ludzi:)

Aga Natalia i Bombusia gratuluję wizyt:)

Ciamajdka dobrze, że Ci się humor poprawił wczoraj wieczorem, spacer mi się udał:) A dziś chyba masz baaardzo dobry, bo od rana słoneczko:) Zdrowiej!

Pajkaa my też się kierujemy datą OM.

Martuśka85 trzymamy będzie cuuudnie:) Gratulacje!

Właściwie...takie afty same mogą zejśc,.nie? ;)
Na Aphtinie napisano "Nie zbadano,poradzić się lekarza" . Jednakże skoro noworodkom można go aplikować to chyba nie powinno być przecwiskazać,szczególnie że to tylko miejscowe :)

ja juz pospprzatalam i jestem padnieta. zaraz bede sie szykowala na imieniny babci. strasznie nie chce mi sie jechac no ale co zrobic- do babci trzeba.

polianna mysle ze nie powinno to zaszkodzic- tymbardziej jesli ma dzialanie miejscowe.

ciamajdko zycze milego malowania- ja zaczynam w nastepnym tygodniu malowanie kaloryferow!!!!!!!!!

Dzień dobry dziewczyny:tak:

U mnie humor takie sobie...jakoś mam doła z tego powodu, że jestem już taka ociężała, że już nie mam na nic siły...nigdzie dalej już nie chce mi się wybierać a tym bardziej autobusem...
moje życie kręci się tylko wokół komputera, tego co by tu jeszcze kupić dla Olka, tego co by tu kupić do mieszkania:-(:-( ehhh....:baffled:

Ola_ kochanie każda z nas ma czasem takie dni...jesteśmy już dorosłe kobiety, żony za chwilę matki i bezpowrotnie mijają czasy szaleństw...powoli wszystko w naszym życiu staje się takie poukładane...no ale młode wciąż jesteśmy:-p głowa do góry...czuję podobnie...;-)

Pajkaa i jak udała się niespodzianka u kosmetyczki???;-) a co do terminu USG niezmiennie od samego początku pokazuje termin 24 lipca, a lekarz obliczył, że to będzie 2 sierpnia;-) moim jednak zdaniem Olek pojawi się już w lipcu:-) i będę działać z moim Szymonem żeby tak było hehhe:-p:-p

kasia2506 powodzenia w przedszkolu...oby mała się przyzwyczaiła i pokochała pzedszkole:-D W końcu to ważny,nowy etap w jej życiu...

Ciamajdka walcz kochanie z chorobą i zbytnio nie przemęczaj się z tym balkonem:tak: I kocham żelki w ciąży...to moja mania:-p szczególnie takie nowe rainbow Z ZOZOLE są boskie...:-D a ty które zajadasz???

fiuufiuu niesamowitych masz przyjaciół i podziwiam za siły...u mnie już ciężko z takimi wyjściami:-) obyś tyle energii miała do 9 miesiąca hehhe:-p

Bogusia86 sokowiróweczka to niezbędnik przyszłej mamy:-):-) soczek z marchwii i selera zawsze sobie robię;-) mniam, mniam

Bombusia ten Twój Adrian to złote dziecko:shocked2::shocked2: to niesamowite...tak sam od siebie posprzątał całe mieszkanie??? Po prostu SZOK, pięknie go wychowałaś...:-) powodzenia na zakupach...pochwal się co tam zakupiłaś:tak:

martuśka85 czeka Cię jeden z najpiękniejszych dni w życiu. Jeśli mogę sobie pozwolić na życzenia.

...To z okazji tak ważnego nowego etapu w Twoim życiu życzę Ci aby Wasze wspólne życie wypełnione było niekończącymi się pokładami miłości....Życzę Wam abyście zawsze patrzeli na siebie z cierpliwością i mimo różnych burz, które będziecie wspólnie przechodzić abyście zawsze potrafili trzymać się za ręce...

polianna jeśli to afta, to generalnie przechodzi sama...afta zawsze pojawia się z braku jakiś witaminek;-) więc zbędne są kremy...jak coś to skonsultuj to z lekarzem;-)

reklama
Ehtele wszelkie żelki, ale akurat dzisiaj zjadłam takie długie kwaśne paseczki... z zozole:-)

Cayra ogórkowej nie odmówię!!! dwa talerze głęęębokie plisss...:rofl2: na mięcho mam mniejsza ochotę, ale jak masz ziemniaki to pędzę:-D

pomalowałam okna od zewnątrz (tylko to miałam w zamiarze) i padam...(po raz kolejny stwierdziłam, że nadaja sie tylko do wymiany). zjadłam na szybko dwa Pinokia (lody).. a T. nadal przygotowuje barierki do malowania..
smierdzi jak nie wiem co... oczywiście pomalowałam sobie przy okazji łokcie i wlosy, i zakapałam podłogę... no Ciamajdka ze mnie;-)

656bff6b8bb7bd20med.jpg4d262249c330ea22med.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry