Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

fiuufiuu Pajeczko i Polianno dziękuję Wam kochane...;-) Na prawdę potrzebowałam słów pocieszenia...
Niestety dół mnie jeszcze trzyma, no ale spróbuje z nim walczyć...wczoraj nie pogodziliśmy się bo Szymon uznał że swój smutek zamieniłam w złość na niego i że chcę się po prostu wyładować na nim...mnie zatkało, próbowałam coś tam tłumaczyć, ale on głuchy na moje gadanie...:-( oczywiście z tego wszystkiego nie umiałam zasnąć...
Jedyne co mnie dziś cieszy to spotkanie u ginekologa z moim Olkiem:-) jestem ciekawa czy Szymon pamięta...poczekam do 15 i jak nie zadzwoni pojadę sama autobusem (po raz pierwszy sama:-() ale nie mam zamiaru mu przypominać...
poza tym witajcie z rana![]()
Dziewuszki - zmienie temat na chwilkę. Ja tutaj bardzo rzadko zaglądam, ale może wy mi powiecie - wiecie coś o saudades i martat? Od jakiegoś czasu nie widuję ich tutaj... moze coś pisały na głównym?
Krzynka Ja wczoraj myślałam o saudades i faktycznie długo już niezaglądała do Nas, a martat nie wiem...
Sprawdziłam i saudades ostatni raz pisałam na BB 16.03
Cytuję go "tak naprawdę to nigdy nawet nie chciałam psa, kota ani rybek, a dziecko wymaga więcej poświęceń"! NO COMMENT. Nie chce też, abym to ja zatrzymała to dziecko, bo pewnie boi się konsekwencji materialnych.