panienka
Fanka BB :)
https://www.babyboom.pl/forum/members/ehtele-68820.htmlehtele ale się uśmiałam z tego Twojego kociaka 

martuśka85 kciuki trzymam, powodzenia!

martuśka85 kciuki trzymam, powodzenia!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Albo sałatka warzywna z warzyw ugotowanych na parze - zdecydowana różnica z tymi gotowanymi w wodzie. Poza tym nie musisz gotować wszystkiego oddzielnie, bo produkty nie przechodzą zapachem nawzajem - wkłądasz wszystko na raz i szybciutko jest gotowe 
Ja tyję ostatnio regularnie 2kg w trzy tygodnie i już mam 7kg na + (pomijając, że na początku ciąży schudłam). Dzidź ułożył główkę w dół, ale resztę zawinął w koci grzbiet i jest dość zabawnie ułożony, ale lekarz mówi, że dzidziolki różnie się okręcają i wyginają, więc ok 

Ano zapomniałabym Ci pogratulować...chłopczyk widzę zdrowo rośnie. Serdecznie gratuluję...super, że wszystko dobrze...

ale wstawałam rano swojemu robić śniadanie i tak cały dzień na obrotach a później leżenie, bo czuje napięcie brzuszka, więc do kompa nie podchodziłam. Dziś odwiedziłam położną, bo dr nie było - za tydzień. Chyba zaczyna się moje tycie
w ciągu 2 tyg 2 kg, więc póki co 7 na plusie. na 18 idę do dentysty, bo dziąsła nadal strasznie mi krwawią i czuje jak jedzonko wchodzi między zęby, a poza tym ząb, którego mi robił "tli" mnie wrr
a tak mi się chce tam siedzieć z otwartą papką, że już się rwe
oby tylko z tymi dziąsłami było ok i nic nowego się nie pojawiło. namarudziłam, nabredziłam a teraz idę się położyć od rana znów na nogach ehhh. Ale mam nadzieję, że u Was jest wszystko oki :-)