R
RiSiA
Gość
dziewczynki mam nadzieje,z e dla wielu z Was, które są przed falą kulminacyjną będzie to jednak spokojna noc.
Trzymam kciuki
Dobranoc
Trzymam kciuki
Dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie jest zły ale ostatnio za bardzo, że tak powiem cwaniakuje a bić sie nie potrafi, więc jego mina po przegranej może być bezcenna 

ehtele z reguły faceci robią pepkowe, bo my kobietki w tym czasie z maleństwami w szpitalu a potem nie w głowie nam imprezy
)
a to wcale proste nie bedzie wiec dzis wybieramy sie do sklepu 

trzymajcie za mnie kciuki i moje zakupy

potrzebowałam spokoju i wyciszenia w domu z M i tak mi było najlepiej, a później za jakiś czas sobie odbiłam z koleżankami
,ale to musiało upłynąć trochę czasu.
. Pewniego dnia napadli na złodzieje i ukradli wszystką biżuterię FiuuFiuu,
więc byłyśmy załamane, bo miałyśmy z tego kupę kasy. Trzeba było ich złapać, wskoczyłyśmy na piękne zdrowe konie,
takie śliczne rumaki "patataj patataj" i pojechałyśmy w poszukiwaniu klejnotów. Znalazłyśmy się na moim osiedlu i Martuśka ubrana w swoją niebieską sukienkę ze zdjęc zauważyła złodzieja na balkonie, Fiuu podskoczyła na ten balkon,
później następne dziewczyny w tym również ja i dorwałyśmy złodziei. 

a później jeszcze uszykował mi na śniadanko kolorowe kanapeczki, jak on kochany:-) jak na weekend przyjedzie!
Mój mąż terz wódki nie tknie ,ale mu zapowiedzieli już wszyscy ze nie darują nawet już opieke nad Kubą załatwiają wiec jestem ciekawa jak sie z tego wykreciu mnie pępkowego nie będzie, bo Jasio nie pije- a właściwie sączy 50tke przez cały wieczór i to wyłącznie żubrówki. Nie ma co-wyśmialiby go![]()