Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale fakt, wybyczyłam się i zmęczona tym byczeniem wróciłam..
ale co tam se myslę... słucham dalej
, mówie "nie, ja nie pale",
brak słów...
ciekawe ile już waży;-) Szkoda że wizyta dopiero o 18 ale jakoś wytrzymam. Wcześniej jeszcze muszę wyniki odebrać.
aż się wierzyć nie chce że niektórzy ludzie tak kompletnie nie dbają o dziecko i mają to wszystko gdzieś:-( biedny maluszek
a są takie że normalnie, wszystko przez małego

i po badaniu na samolocie i po brzuchu, że mam nisko, ze dziecko mi uciska i na szyjkę, że się zaczyna skracać, a to jeszcze nie czas na poród... Noi popatrzyła na brzuch że jest nisko i ma taki "owalny" kształt i jest twardy, stąd ucisk na pęcherz, i na chodzenie. Dlatego zalecila mi leżeć z pupą w górze, by dzidziuś zaczął się przesuwać na wysokość pępka lub wyżej. Mam iść do kontroli za 2 tyg. a wtedy się okaże co i jak. Tak więc muszę uważać i się oszczędzać i Ty też uważaj :-)Panienko- a więc to ty! Zastanawiałam się która z dziewczyn miała podobną historię. A co powiedziała Tobie lekarka/lekarz? Zauważyła to po brzuchu czy badaniu?