Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Padam na twarz.... ehhh chce mieć już Olka przy sobie...

albo podejdziesz do sprawy z dystansem bo nawet jakby lekarz dziś Cię skierował do szpitala, to wszyscy wiem jak wygląda szpital w weekend...więc nie ma sensu tam w tym czasie być...
Na prawdę mi przykro z powody wyników...:-

TRZYMAM KCIUKI!!!!!!NIE JESTEŚ SAMA, MASZ NAS

Nie będę do niego dzwonić, skoro jest na urlopie. Poza tym, co zrobi przez telefon? Podyktuję mu wyniki i co dalej? I tak będę musiała znowu jechać do przychodni i tak
no trudno, zdarza się.
Mój P. nie gada do brzuszka ... A szkoda.

jhak mogły Cię tak potraktowac?
Główka do góry :*
waśnie napisałam mężowi że jak się nic nie zmieni to nie idę do żadnego sklepu i na obiad zamawiamy pizze
wiem, okropna jestem
, ale dziś normalnie jakoś nie potrafię się pozbierać. W dodatku oczy pieką tak że ledwo patrzę, poleżałam chwilę z kompresami z herbaty i na chwilę odpuściło ale siadłam trochę do kompa i znowu pieką:-(
) wszystko się jakoś poukłada zobaczysz
dzięki raz jeszcze dziewczyny... no nic myślę, że dużo problemu jest we mnie, bo ja jestem z tych co muszą wszystko od razu... Zero cierpliwościPracuję nad nastawieniem i mieliśmy 3 udane (bez histerii) posiedzenia nocnikowe... efekt żadne, później Olke rozciął wargę i wyjąc obsikał mnie i siebie, posadziłam go to dosikał jeszcze do nocnika resztę i teraz myślałam że pójdzie spać więc założyłam pampka. No ale muszę się po prostu uzbroić w cierpliwość i konsekwencję: w domu chodzimy bez pieluchy i koniec kropka.Obczytałam wątek tu na BB i faktycznie - różnie dzieciaki siadają i każde z różną szybkością załapuje. Większość rodziców zdecydowanie radzi: dać czas i nie stresować się...
![]()