Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
martuśka[/B] na Jowisza jak może przez 3 miechy wyblaknąć? przecież wózka używa się po 2-3 lata i nic mu nie blaknie... ależ niektórzy mają pomysł.. jak już nie wiedzą co skrytykować to palną głupotę jakich mało![]()

:
Dostałam dalej zwolnienie L4 ale mój pracodawca zawiesił działalność, więc musze teraz z Zusem szaleć. Bo akurat za maj to oni będą mi płacić, więc pieniądze to hugo wie kiedy zobaczę
No i poszłam tam jedna gada to druga tamto - zwariować idzie tak się zdenerwowałam aż okropnie rozbolał mnie brzuch :-( obiecałam maleństwu już się tak nie denerwowaćbuziaki milusiu!! strzeż się arbuzów
martuśka dacie sobie radę sami... ja sobie nie wyobrażam co by było jakby ktoś miał ze mną zamieszkać w tym czasie zaraz po porodzie.. TYLKO mąż i koniec.. Moja mama tylko wpadała w odwiedziny co dwa dni, potuliła, ponosiła, dała mi moment odetchnąć i mój tato ją zaraz zwijałna dłuższą metę wprowadzała by więcej zamętu niż dawała pomocy
![]()
) 400km stąd ;-)

Hejka
Chyba Was nie dam rady nadrobić
Fiuu ogromne gratulacje! Teraz szybko kończ pracę i broń się Kochana na kolejną 5 :-)
Ja miałam wczoraj obronę mgr. Zaczęła się godzinę wcześniej, bo promotor się gdzieś spieszył i tak wpadliśmy w ostatniej chwili, bo oczywiście nikt nic nie wiedział, że on sobie wymyślił, że zacznie wcześniej ;-) Ale w sumie na dobre wyszło, bo jak obrona miała się zacząć o 13 to 13:20 już byliśmy po wynikach
Tak więc, szkołę mam już za sobą i teraz mogę się delektować ostatnimi tygodniami ciąży a potem w pełni oddać się macierzyństwu
Pozdrawiam Was Brzuchatki i życzę miłego dzionka![]()