reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

reklama
Pati1982, szkoda, że samotna niedziela u Ciebie przy pięknej pogodzie :-( Ale do czasu aż mąż nie wróci z pracy, to może jakiś spacerek, albo leniuchowanie na maxiora? ;-)
Bombusiu, no gratuluję udanego spędzenia wczorajszego dnia :tak: No i zdobyczy oczywiście także :tak:
Saudades, no i mi smaka zrobiłaś na taką kiełbaskę z grilla...mmmm... ;-)
Ehtele, udanych zakupów życzę :tak:
Martitka, masz rację, nie zostawiaj M. na pastwę salowych, w żadnym wypadku :no:;-) Trzymam mocno kciuki, żeby jutro już był w domu :tak:
Czekoladko, u Nas na sierpniówkach pomidorowa to bardzo popularna zupka ;-):tak:
W Naszym dziale jest temacik skąd jesteśmy, masz Nas wszystkie opisane, ale zawsze przy avatarku możesz rzucić okiem na miejscowość ;-) Ja i Bombusia także z Łodzi jesteśmy, ale my stawiamy na Madurowicza :tak:Moja siostra tam 2 m-ce temu rodziła i jest bardzo zadowolona, koleżanka rodziła na szterlinga i stwierdziła, że jest to szpital przyjazny dziecku, to fakt, ale nie matce. Ale to już temat na wątek w dziale regionalnym łódzkim:tak:
Kasiu2506, cieszę się, że dziś już jest w porządku :tak:
Izunia23, podpisuję się pod tym co napisała Ciamajdka :tak: Zwolnij tempo kochana i staraj się jak najwięcej odpoczywać :tak:
Ciamajdko, mi się nie raz cisną takie słowa na ustach :wściekła/y: Ja się bardzo rzadko spotykam z życzliwością ze strony ludzi, raczej zazwyczaj na odwrót, ale to już kwestia wychowania.... Najlepiej niech ktoś wymyśli jakiś ochraniacze na brzuchy dla ciężarnych :wściekła/y:

dziewczyny odzywam sie na chwileczke jednak bedziemy jechac na IP bo plamienia powróciły niestety i juz nie bede ryzykowała. Na razie pakuje torbe. Odezwe sie do którejs z Was.
Buziam.

przepraszam , jeszcze nie znam tego forum tak bardzo hehe:-) dziekuje za pomoc dziewczynki
Kiniusia - no wlasnie chcialabym byc dobrze traktowana bo moja kolezanka rodzila w Madurowiczu no i uslyszala niemile slowa... nawet wstyd pisac jakie...

Pajeczko trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monisia mam nadzieję że napiszesz dzisiaj czy wszystko w porządku po tej fali...

Ostatnia edycja:
Pajeczko trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciamajdko jak cos napisze do Ciebie smsa i do Bombusi.

wole jechac i sprawdzic niz mam potem pluć sobie w twarz, że nie pojechałam. Tak zadecydowalismyz meżem, ze powoli sie spakuje przygotuje do badania.
Co do wziernika dziewczyny to ja jestem cały czas badana wziernikiem! I tak dalej mam te bóle brzucha wiec pewnie dadzą roplówki bo ten zestaw leków nie pomógł :(

reklama
Do góry