reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

Pajeczko, dobrze robisz, że jedziesz :tak: Będziesz pod dobrą opieką :tak: Jakby co, to i ja jestem pod telefonem, to możesz pisać :tak:;-) Trzymamy kciuki bardzo mocno i czekamy na wieści :tak:

reklama
ja sie troche boje, zeby mnie nie wzieli za jakąś walniętą :( wiecie jak to jest, ale nie bede ryzykowała zdrowia malucha niech myślą co chcą - mam nadzieje tylko, że nie trafię tam na tego wlasnie lekarza u którego byłam wczoraj bo sie zastrzele

Kiniusiu napisz mi na PW Twoj nr bo nie umialam znalezć

ja sie troche boje, zeby mnie nie wzieli za jakąś walniętą :( wiecie jak to jest, ale nie bede ryzykowała zdrowia malucha niech myślą co chcą - mam nadzieje tylko, że nie trafię tam na tego wlasnie lekarza u którego byłam wczoraj bo sie zastrzele
Nic się nie przejmuj, jesteś w ciąży i oni mają obowiązek Cię przyjąć nawet z ukłuciem jednym małym, jeżeli Cię to zaniepokoi, a co dopiero mówić o plamieniu! Wasze zdrowie (Twoje i małego) jest najważniejsze!!!
Kochana jedź i daj Nam znać. :tak:
A jak trafisz na tego lekarza z wczoraj (tfu tfu tfu), to spróbuj się nie stresować, a główne "skrzypce" niech przejmie mąż :tak: Na Twoje życzenie ma prawo być przy badaniu :tak: Czekamy na wieści :tak:

No cos Ty... przeciez ledwo szczyknie ciężarnej w kręgosłupie i ją przyjmują... wierz mi:)
a Ty masz plamienie, to tym bardziej.... nic sie nie bój... a jak będzie lekarz, który Cię badał to powiedz mu "co żeś mi zrobił dziabongu jeden!!!!!!"

no....:)

Pajeczko trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Nie martw się, nikt cię nie weźmie za przewrażliwioną, mają obowiązek sprawdzić co jest. Czekamy tu niecierpliwie na info:tak:

Ciamajdko nie wiem czy bylabym taka delikatna :))
na razie sie nie stresuje - daje obejrzec mężowi formułę, zjem sobie obiad bo jakby mnie zostawili w szpitalu to chyba umrę z glodu i jeszcze ta torba do spakowania masakra. Zanim wynajdę wszystki badania minie godzina.
Mam cichą nadzieje, ze trafię na moją lekarkę a nie na tego debila.

Mnie tez pewnie uwazali za walnieta jak o 23 pojechałam do szpitala wlasnie na szterlinga.. Bo mialam zielonkowate upławy swedziało mnie i wogole... Okazało sie ze mam grzybka... No i troszke sie zasmucilam bo lekarz powiedział ze z takimi rzeczami to do swojego lekarza prowadzacego... nie wiedziałam co powiedziec.. wiec jak wychodzilam to przeprosiłam... bo czułam ze zajełam im tylko czas.. a ja sie przestraszyłam ze taki śluz zielnkowaty miałam...eh

Na dodatek przy badaniu dwie pielegniarki sie patrzyły a lekarz badał to tez troche niesmak...

reklama
Pajka mniej gdzies co mysla lekarze, a jakbys nie pojechala i cos by bylo nie tak to bys sobie potem wybaczyc nei mogla.
Lekkie krwawienie moga wystapic po wizycie u ginia,ale one ustapily i znowu wrocily to jest dziwne..Daj znac dziewczynom a my trzymamy kciuki.
BEDZIE DOBRZE PAJKA:):):)

Do góry