reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

Ehtele moze byc :-)
Piszcie jak wam wygodniej tylko,żebym sie domyslila ze do o/do mnie hehe :-)

Kinusiu - no ale Mój T chciałby żeby Oliwcia była Oskarkiem hehe :-) No dokładnie jak piszesz okaze sie przy tej wizycie USG co bedzie teraz :-)

Leje i Leje.. I jak taka pogoda jest to dobrze nie działa mi TV:-( Mam Telewizje N...

reklama
Kiniusia na Retkini leje jak z cebra i jest BURZA!!!!!
SGCZekolada,a z której części Łodzi jesteś???? Wstaw suwaczek bo nie wiem ile ma Twój skarb tygodni!!!!
Ehtelko lody były gałkowe pyyycha.
Też dziś wrąbałam małą cwiartkę arbuza mmmniam, a na śniadanie zjadłam pomidory w śmietanie ze szczypiorkiem z balkonowego ogródka oooo takie pysznośc mój M robi często, bo lubimy, Adi nie bo on nie je śmietany, a chudy już jest 15 kg schudł no koniec świata z ta młodzieżą!!!!!
A ja przez miesiąc przytyłam 70 dag, bo mnie ważyli w tym tyg. więc zjem jeszcze jednego loda z zamrażarki ooo!!!!

Bombusia ja jestem z okolicy Rynku Bałuckiego hehe:-) Doslownie na przeciwko mam Rynek:-)
A co do suwaczka to własnie próbuje kombinuje i nic mi nie wychodzi tylko taki kwadracik z czerwonym krzyzykiem ehh coś zle robie pewnie..... :-(Ale jeszcze pokombinuje

Kiniusia rozgrzeszam zajadając pkt 6.... masz do mnie tylko 90 km a jeszcze zostało:tak:także wiesz...

Ehtele akurat jutro T. ma rozmowę... a na razie ma pracę dorywczą (jak ja to mówię), a jeszcze 2 kontakty ruszyłam i 2 mam w zanadrzu... nie wyobrażam sobie bez niego życia... !!!! jest ciężko... bardziej psychicznie niż finansowo (bo się uszczupla pasa i jakoś leci). Decyzja nie dotyczy wyjazdu do rodziców, bo to akurat pomysł odrębny i został dany i przez nas i przez rodziców;-)
także jestem dobrej mysli, że jakoś się wszystko ułoży...:tak: dzięki za troskę

aha....Ty masz za to 120 km do mnie, i mam dwa Pinokio

Bombusia ja jestem z okolicy Rynku Bałuckiego hehe:-) Doslownie na przeciwko mam Rynek:-)
A co do suwaczka to własnie próbuje kombinuje i nic mi nie wychodzi tylko taki kwadracik z czerwonym krzyzykiem ehh coś zle robie pewnie..... :-(Ale jeszcze pokombinuje

Aaaaa no to zanm okolice mam rodzinę na Drukarskiej.
Dziewczynki szybciutko pomóżcie nowej koleżance wstawić suwaczek, bo za mnie takie rzeczy robi syn:) to ja nie wiedziec, bo iść na łatwiznę hi hi

Ciamajdko ja na obiad miałam kalafora z bułeczką ,ale już zeżarłam:(

Bombusiowa Jaki ten świat mały hehe:-)
No własnie dziewczynki chciałabym wołac o pomoc przy suwaczku :tak: Bo Ja to "Lewa" Jakaś jestem.. szukam szukam i nie moge znalesc gdzie to mam wstawić i JAK.. wstawiłam u siebie w komentarzu na profilu przez przypadek hehe Ciapa ze mnie :sorry::sorry:

Ok już wiem jak suwaczka zrobić zeby nie pojawiało sie okienko z czerwonym krzyzkiem tylko teraz nie wiem gdzie to tutaj Umieścić aby pokazywało się zawsze w moim poscie :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
GSC wchodzisz po kolei w :
1. ustawienia swojego profilu
2. później lewa strona tak w połowie masz "edytuj sygnaturke"
3. o matulo, jak to sie robiło:szok:

moment
4. chyba "dodaj obrazek do sygnatury...wklejasz linka suwaczka
5. i kasujesz nawiasy po bokach a adres suwaczka ma się zaczynac od htttp:/ czy cuś...
6.i masz "wyślij" po prawej stronie, klikasz....
7. suwaczek powinien Ci się pokazać w tej ramce co masz wyżej na tekst..
8. i chyba tyle i pewnie zamotałam, ale sprawdź... ja to robiłam pół roku temu:-D

aha, jeszcze małe post scriptum:)
edytujemy swojego posta by następny nie pojawiał się pod pierwszym od razu.... :) (mały regulaminek obowiązuje) i mamy go tutaj...https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2010-f324/regulamin-sierpniowego-pod-forum-36431/

no:)

Ostatnia edycja:
dziewczynki ja tylko wpadłam powiedziec, ze sie zbieramy na IP. Jeszcze drukuje wyniki badań ostatnie, to moze mnie nie będą klóć. Pewnie mnie ta zostawią - zaopatrzylam sie juz w ksiażki. Buziaki

reklama
Do góry