Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Powiedziala, ze sostaje w szpitalu bez dwoch zdań i też tak zrobiłam bo zszokowały mnie jej slowa.Z drugiej strony myślę, że dobrze zrobila mówiąc tak do mnie bo wiem, ze teraz każdy ból w tym okresie ciąży nie jest bólem normalnym.
i zaraz pani będzie załowala tych słów
no i wklówala się 7 razy i się nie udalo więc poszła po drugą polożną. Obie staraly sie wkłóc i ani jednej sie nie udalo. Łącznie wklóły sie 12 razy i ta jedna mowi poczekamy na nocną zmiane moze ona sie wkłóje.Przyszla nocna zmiana i mowi, ze musi mnie pooglądać bo juz jestem slawna na ginekologii, ze mam takie żyły, że nikt nie potrafi sie wkłóc
no i jej sie udało za pierwszym razem czyli za 13 wkłociem
i mi mowi proszę dbać o wenflon bo nie mamy sie juz gdzie wbijać tylko potem w nogi.Ogólnie bylo tak, że przy każdym wklociu pękała mi żyla
a siniaka po wkłóciu mam takiego
ide do pielęgniarki z nocnej zmiany i jej mowie, ze chyba jest cos nie tak bo kroplówka przecieka a ona mi zmiana wenflonu. wkłówa się kolejny raz wenflon w żyle puszcza kroplówkę i żyla pęka
a ona nie moge jakie Pani ma żyły. Mowi dawać drugą rękę. No i daje bo sobie mówię i powtarzam dla synka niech mnie klóją ze sto razy byleby wytrzymać jeszcze te 6 tygodni :-(i wklocie sie udalo kroplówka poszla. I kolejna itd. No i bóle ustały w piątek na obchodzie lekarz mnie bada mowi macica piękna miękka czekamy na badania krwi , crp i moczu jak bedzie dobrze wypuszczamy, ale ma pani leżec, leżec i leżec. No i wypuścili - a jeden lekarz mi mowi, że jak mi cos brakuje to radzi mi kupować wczesniej i byc przygotowanym na wczesniaka:-(Mały ułożony jest już glówką w dól więc jest OK
,kolejny ranny ptaszek w domu bedzie.Na szczescie jeszcze zasypiam,zanim kolejny łobuz nie krzyczy o sniadanie.Pajeczko - to miałaś kumulację...najważniejsze, że pojechałąś do tego szpitala, skoro uregulowali Ci mocz i morfologię to jest dobrzeSwoją drogą kiedy miałaś robione ostatnie badania (czyżby tak szybko stały się być nieprawidłowe?) Wynika z tego wniosek,żeby badać się jak najczęściej!!!! zresztą co by się teraz nie działo jak są już te sterdydy to Twój Sebastian będzie miał płuca jak dąb!!!!! Nawet jak poród będzie wcześniej to wszystko powinno być w porządku...Więc teraz wypoczywaj, dbaj o siebie...Całuje Twój brzuszek::*