Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
NEktarynko zazdroszczę Pana, u którego można kupić takie przyprawy,,, ja w ogóle żyję w świecie zapachów i przypraw, u mnie lodówka nie musi być pełna, ale przypraw musi być mnóstwo, marzy mi się taki wyjazd do Indii na plantacje roślin zapachowych i przyprawowych....
KAsia2506 taka różnica jest chyba bardzo dobra, już jedno dzieciątko drepcze przy wózeczku i może mamusi pomóc pchać drugiemozna jednemu wytłumaczyć co i jak itp. Najgorsza to chyba różnica tak jak u mojego brata rok
jedno dopiero co stanęło na nogi, a drugie w wuzeczku, ale dają radę
Aneciu udanego "nalotu" rodzinki no i gratuluję zakupków, ja tylko czekam na spłatę faktur i pewnie też wyfrunę na jakieś zakupy
Kiniusiu fajnie, że jesteś kochana
MArulka no to faktycznie ranny ptaszek z CIebie, ja wstałam o 3, ale zobaczyć dlaczego ten mój mąż jeszcze nie śpi
okazało się, że sobie w internecie ogląda żyrandole jakie kupić do salonu
no myślałam, że uduszę, ale jak się wystraszył to od razu pobiegł pod prysznic. A ja już ciężko miałam z zaśnięciem. MArulko kochana ja podczytuję Twoje rady i normalnie cieszę się, że doświadczona mamusia dzieli się tu z nami opiniami - ale mi się rymło
Cayra słońce tak mi CIebie szkoda, można śmiało napisać jak nie "urok to sra...." ciekawe jak tam twoja nóżka, bądźmy dobrej nadziei, że to tylko naciągnięcie więzadeł i pójdzie bandaż elastyczny, altacet i po wszystkim... trzymam mocno kciuki. Co do placków to leń mnie złapał, jeszcze większy Darka i skończyło się na kanapce z salami i pomidorkiem, ale czułam się bardzo nieusatysfakcjonowanaCayruś nie martw się rentgenem, wprawny chirurg tylko dotknie stopę, pokręci i będzie wiedział co jest
Ehtele oj te sny kobiet w ciąży..... nieraz się tak człowiek umęczy, ważne, że to tylko senmnie się znowu śniło, że jestem lesbijką (no ludzie
) i namiętnie całuję się z kuzynką
masakra
co do gardełka to dbaj o siebie, wiem, że świetne są zwykłe płyny do płukania jamy ustnej po umyciu ząbków naprawdę mają silne działanie przeciwbakteryjne. Warto spróbować, ja to znowu wczoraj po wypiciu wody nawcinałam się kostek lodu - zawsze tak robię i teraz mam znowu katar, ale chyba przejdzie.... A ten Twój Szymon to namiętny
![]()
Co do Szymonka to już naprawdę urósł i podobno ma "dobre" płucaniestety dopadły go straszne kolki
Życzę CI słońce udanej zabawy i zdrowego obżarstwa
PAjeczko najważniejsze, że z wami wszystko w porządku, masz biedne żyłki kochana, a w ciąży to one są jeszcze bardziej kruche. Trochę nas tu nastraszyłaś, ale mimo wszystko intuicja podpowiadała mi, że wszystko będzie dobrze. Mam takiego duchowego czuja.....i szkoda tylko, że się nastresowałaś i nacierpiałaś, a kurcze, czy ty wykonujesz co miesiąc badania moczu i krwi, bo żeby tak wyniki poszły w dół. Dobrze, że byłaś pod dobrą opiekątrzymaj się cieplutko i nie martw tymi sterydami to jest taka rutyna, że jeżeli pojawiają się skurcze to mamusi przez 24 h trzeba podawać sterydki
Słońce, a w którym szpitalu leżałaś?
Rozalko no to w sumie chyba fajnie lepszy ranny ptaszek niż nocny marek (w przypadku mojego Wiktorka)
Fiuu no to niezła historia, ja czytałam Twoje zdanie kilka razy bo nie mogłam zakumaćjak to cieszyła się?
ale już zakumałam
A ja dzisiaj wybywam gdzieś z moją połówkąjeszcze nie wiemy jaki obierzemy kierunek, ale wysmaruję się filtrami, żeby na ryjku mi się nie porobiły przebarwienia, bo ostatnio coś wrażliwa jestem na słoneczko
tylko szkoda mi ściągać z łóżka Darka bo w sumie poszedł spać jak świtało
ale trudno mówiłam "I tak CIę gnojku obudzę
" weźmiemy naszego psiura i wio w trasę
mam ochotę wygnić się na łące i połamać motyle
Planowałam na dzisiaj duszone żeberka, bo Darkowi mięsa się zachciewa, ale skoro jedziemy to kupimy kiełbaskę i zrobimy jakiegoś grilla lub nawet ognisko
buziaki wszystkim i miłego słonecznego dzionka![]()
siniec straszny ale mam taki sam- po ostatnim pobieraniu :/ pielęgniarki twierdzą, że cholernie w czasie porodu będzie ze mną problem, bo wkłuwac się trzeba po kilka razy... brrrr...
ja mam wizję czasami taka okropna, że co by się stalo jakbym upadła na brzuch... więc nawet nie myslę co Ty tam czułaś...
no i oby Ci się nigdy nie przydał...
też bym się mogła za samochód wziąć, ale jak pomysle ile tam zakamarków

to mi sie podoba
a facet to by poszedł w zielonej koszulce, czarnych zniszczonych klapkach, szlafroka to by zapomniał.. nie wspomne o majtkach
wyrwij dziada! to 8-mka? bo jak jedynka, dwójka, czy kiełek to nie bardzo
oby to było zwichnięcie...
to zakrawa na scenariusz filmowy

) jedne!.. a Wy rzucałyście się na proszki do prania... a później się okazało że zginęła jedna czerwona skarpeteczka i mnie oskarzyli o kradzież... tak się zdenerwowałam że okazało się że mam rozwarcie. wszystkie stałyście nade mną i krzyczałyście:"dasz radę! dasz radę!".. a Fiuufiuu czywiście dalej kopciła fajki....
wypoczywaj....
tulam mocno mocno...
ale pewnie miało byc "połapać"... miłego odpoczynku!
Polianko mam nadzieję, ze się wyspacerujesz za wszystkie czasy
Pajeczko no nie słyszałam o tym szpitalu, ale czasem jest tak, że szpital o którym się nie słyszy jest lepszy niż te rekomendowane. Pajeczko co do torby to ja jeszcze nie kompletuje bo kurcze nie mam co tam schowaćchyba tylko książeczkę
nie mam nic, ale pomalutku wezmę się za to "w razie czego" chociaż z buta i tak mnie przyjmą w szpitalu więc i bez torby się obędzie
a jakby się coś stało tfu tfu to powiem Darkowi, że ma znaleźć w necie co ma być w torbie do szpitala
Ciamajdko oj tylko nóżki powyrywamnie no żartuję
A psiapsióła na pewno CI wybaczy
a mąż zasługuje na pewno na ciasto
Co do kasowanie to ja polecam inną opcję
lepiej pisać sobie w notatniku a potem tylko kopiuj wklej
Idę budzić mojego śpiocha![]()