Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak pracowałam na oddziale onkologicznym, to doszłam do takiej wprawy w kłuciu,że żadne żyły nie są mi straszne. A na przyszłość to przed zakłówaniem dużo pić i włożyć rękę pod ciepłą wodę wtedy żyłki są lepiej widoczne. Ale wierzę, że więcej nie będziesz już kłóta. 

Każdy na swój sposób nienormalny, a akcja fiuufiuu

" rozbawiło mnie do łez:-):-):-):-):-):-)
) a pierożki z truskawkami mniam, mniam - podrzuć parę sztuk

Może też go gdzieś wyciągnę? Choć na 17.00 wesel więc nie wiem czy warto..ehhh jakaś taka bez energii jestem...
U mnie piękna pogoda więc trzeba jakoś ten czas wykorzystać. Póki co obiadek zrobiony, dom wysprzątany i gdyby nie to że się mam oszczędzać poszłabym coś poplewić do ogródka.... No ale...
wiec znowu jestem do tylu na BB
Przeczytalam tylko ze nasza Pajeczka juz w domku:-) Kochana dbaj o siebie teraz i odpoczywaj!!!!

no kurcze znowu z wami nie posiedze wlasnie przyjechala tesciowa ( czytaj moj wrog wcale za nia nietesknilam
) wrocila wlasnie z Polski i cus nie cus przywiozla dla bejbika....
CIAMAJDKO! chętnie, chętnie- trzymam Cię za słowo, pojawię się z małym za równo rok, w kalendarzu sobie zapiszę, żeby nie byłobo się potem wycofasz,a ja teraz będę układać plany wszystkie pod 5 czerwca 2011
![]()

hahaha
poczytaj nas troszkę, bo nie wiesz co sie u nas dzieje