reklama

Sierpień 2010

No właśnie, tylko trzeba korzystać z tych przysmaków z ostrożnością ;) Pizzę to zjem raz na dłuuuugi czas, ale coca cola to po prostu mnie zniewoliła w ciąży!!!! Trzymam się tylko na tyle, żeby w tygodniu nie pić, bo na weekend to zawsze w lodóweczce na mnie czeka :)

reklama
No to drożdżak młodszej posmakował ;)

U mnie czereśnie już po 8zł i pyszne są, a nie sądzę, aby potaniały dużo.. Korzystam więc, bo po porodzie to już czeresienek nie pojemy ;/

pewnie tak hihi mamuska sama piekła;-)
jeszcze sie wierci...a glowe ma nisko że nogi ciezko mi podniesc siedziec.normalnie ja czuje...główke..no i nogami tez teraz przebiera
starsza była spokojniejsza

ostatnio jestem wiecznie zmeczona..i zmierzła..matko kochana

Ja ostatnio zjadłam pół kilo czereśni i miałam taką zgagę, że myślałam, że się skręcę :(. Teraz boję się zjeść chociaż garść. Arbuza, truskawki i brzoskwinie za to pochłaniam w wielkich ilościach. A co do coli, najlepsze jest to że przed ciążą coca cola i pepsi mogły dla mnie nie istnieć, za słodkie jakies i nie do picia to było, a odkąd zaszłam w ciąże ciąglę mnie do tego ciągnie. Ale nie pozwalam sobie za czesto bo wiadomo jakie to zdrowe. Teraz też mam na coś smaka, tylko sama nie wiem na co...;-)

Madziujka, to Twoja mała już się obniżyła?? Czytałam, że to jest jedną z oznak zbliżającego się porodu, ale ten poród zbliżać się tak może nawet kilka tygodni ;)

Zielona, no ja przed ciążą lubiłam colę, ale rzadko ją piłam... Częściej miałam ochotę na soki, jakąś ice tea etc. Ale teraz wszystko to dla mnie nie dobre ;) Tylko cola mogłaby istnieć:)

no niżej jest napewno...ale wsio szczelnie pozamykane
lepiej niech siedzi tam do sierpnia;-)

i cały czas nie mam siary w 1 mialam tylko 2 dni w 28 tyg jak gorączkę miałam

co do "zdrowych" smaków ja mam checi na piwo aż mnie skręca...a musi byc to tyskie..jak czuje zapach to mi sie oczy świecą...gdzies za 1,5 roku może sobie wypije;-)

reklama
Eh.. o piwku to już nie wspominam, bo tego to nawet łyczka nie wolno, a na colcię to rozgrzeszenie jest ;)

Dobra, ja Kochane mykam do łazieneczki i spać ;)
Taki ze mnie imprezowicz, że padam grubo przed 22 ;P

dobranoc2.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry