Witam się
ogólnie na imprezie było super, ALE nie było zwykłych toalet wylko toy-toye a ja się tam nie potrafię załatwić więc siusiu latałam do lasku. Skutkiem siusiu w lasku jest zapalenie korzonków, nie umiem w ogóle chodzic, lewą nogę ciągnę, noc nieprzespana, ból niesamowity. Teraz leżę całt czas i ogrzewam to miejsce a mąż o 3 ma mi przywieźć poduszkę elektryczną

. Na dodatek pojadłam grilla i cały czas odbijało mi się kiełbasą i miałam mega niestrawność

ja juz nigdzie sie nie nadaje na wyjścia :-(
Malagonia oj tak poszalałam, ze szok, ze teraz cierpie
Olu zakupiliśmy teściowi kierownicę do samochodu - koszt w Polsce to jakieś 5000 nam się udało sporo zaoszczędzic, ALE jestem ciekawa jaka będzie jego mina

choćbym miała się tam dzisiaj czołgać to i tam pojade i do teścia i na głosowanie

Co do teściowej pogadaj z mężem niech z nią delikatnie pogada. Albo powiedz jej, ze wolałabyś, żeby przyjechała wtedy i wtedy bo na początku będzie z Tobą mąż i to on Ci będzie pomagał a nie ma sensu, zeby wszyscy byli razem.
Monika373 poszukaj na necie przecież jest tyle lokat, które są oferowane przez GE MONEY Bank, czy ING Bank. Ja osobiście nie polecam PKO
Monika moze weź nospę i magnez na te bóle brzucha
Navijka moj mąż jest katolikiem, ALE kościół traktuje jak bandę czekających na kasę i on w ogóle dziecka by nie chrzcił Bo twierdzi, ze kościół z Bogiem ma niewiele wspólnego.Ja powiedziałam jedno nigdy nie zgodzę się, aby moje dziecko było ministrantem po tym czego się nasłuchałam dziekuje bardzo - nie chce ubliżać wszystkim księżom, ale nie wiadomo na kogo się trafi.
Tina witaj wśród nas

skąd jesteś? myślę, ze te skurcze to są te przepowiadające