Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzę że mi nie pomożecie w sprawie tych pieniędzy,szkoda.W necie patrzyłam ale dla mnie to czarna magia jest.Dzisiaj upiekłam ciasto bombusi,żeczywiście dobre,wszyscy zachwalali.
Hejka Kobietki!
Wróciłam do Was :-) Wypuścili mnie dzisiaj ok.10.30. Ale jutro muszę tam jeszcze jechać po wypis i zwolnienie bo jak wiadomo w niedzielę nikt tego nie robi. Już w miarę ok, ale jestem na fenoterolu i staveranie i tak do końca ciąży, tzn do jakiegoś 36 tyg a póxniej odsatwaim bo na 2 tyg przed porodem trzeba. Z cukrem ok, ale dietę mam trzymać i kontrola cukru codziennie po 4 razy.
Nadrobię Was później, ale raczej wszystkiego od środy nie dam rady więc chociaż po trochu poczytam. Ale nie obiecuję że szybko odpiszę, bo mam teraz na maxa wypoczywać, mało chodzić itp. Ale jutro jedziemy kupić łóżeczko (mieliśmy mieć "stare" łóżeczko ale stwierdziliśmy że to zostawimy u moich rodziców a nowe kupimy do domu:-)), a w środę wózek... już tak na wszelki wypadek gdybym czasami się szybciej "wysypała". Ale teraz czekam tylko na 34 tydzień bo mi powiedzieli że wtedy to już będzie na pewno bezpiecznie urodzić. No ale oczywiście najlepiej dotrwać do 38 tyg
A w ogóle to wiecie że głosowałam w szpitaluOrdynator powiedział że jak nie zagłosujemy to nas nie wypuści więc poszłyśmy grzecznie i dotrzymał słowa :-)
OK, to tyle. Buziaki i papa