reklama

Sierpień 2010

bogusia wyczerpałaś temat jak chodzi o wykorzystywanie przywileju bycia w ciąży :D same ZA zero PRZECIW... AMEN!

ciamajdka avatarek pierwszorzędny!

zielona bierz dupę w troki i wpadaj! rzucimy się razem do basenu, otworzymy po zimnym Karmi i zrobimy sobie dyskotekę :D co dwie foczki to nie jedna - może cała woda nie wypłynie jak rzucimy się we dwie :D

co do siary to ja czasem w ciągu dnia mam kropelkę na staniku i suche kryształki na sutku - większych wycieków brak... raz rano obudziłam się z wilgotną plamką na koszulce wielkości 5 zł.... także żadnych fal, wkładek laktacyjnych itp. bez obaw - przyjdzie na to czas ;);)

reklama
Bogusia pierogi z jagodami!!!!!!!!!!!! :-p:-pja chcę!!!! teraz będe płakusiac:-(, bo ja nie mam:((((
Ola Twój obiad tez brzmi baaardzo smakowicie, pojadłabym tego wynalazku:happy:
Pati co za draństwo mówić, ze poduszke se wsadziłaś, :szok:nic tylko w morde lac, aby równo puchło, :angry::angry:albo zwyczajnie odpowiedzieć "też sobie trzeba było poduszkę wsadzić" ....świnie :wściekła/y:wrrrr
marulka ja tez biore dooope w troki i już pędze do Ciebie na ten basenik:))) :-Dwezmę ze sobą smakołyki:-D:rofl2:

A ja się wzięłam za sprzątanie...

Mam ostatnio wrażenie, że ja nic tylko sprzątam i sprzątam i po dwóch dniach znowu syf:-D:-D A skoro to ja głównie całymi dniami przesiaduję w domu to oznacza, że ja ten syf robię:szok::szok::-p:-p

pati1982 gratuluję zakupu własnego M. będziesz miała kobieto emocjonujący sierpień...poród, odbiór mieszkania no i remoncik hihihii:-D:-D

luizka4don powodzenia na wizycie:tak:

kasia2506 no ja właśnie na podróży poślubnej na Krecie byłam i tam jest taki klimat, że termometr pokazuje 40 st a odczuwalna temp jest znacznie mniejsza...z chęcią bym tam zamieszkała - cudowne miejsce:tak::tak:

Ala no kobitko cudownie, że wszystko w porządku - w takim razie czekamy jeszcze na wieści z USG:-D

panienka oczywiście, że trzymamy:-D:-D Powodzenia

Lea28 głowa do góry - przecież dzidzia już rozwinięta jest - szpital nie oznacza teraz katastrofy, po prostu ktoś będzie nad Tobą czuwał...na pewno wszystko będzie dobrze, więc nie smuć się na zapas...My tu myślami będziemy z Tobą:tak::tak::tak:

kassia181 ja też wzięłam się za pranie, ale naszych ciuchów, żeby przed porodem mieć w miarę opróżniony kosz na pranie hehheheh:-D:-D W koncu dwa dni mnie nie będzie, a Szymon chyba nie zaprzyjaźni się z pralką hehehhe:-D

Bogusia86 ja za każdym razem czekam na wiadomość od Ciebie:-p:-p i mam wrażenie, że Twoje wiadomości - są moimi heheheh. Też mam wizytę na poniedziałek i liczyłam, że wskoczy te 130 zł do kieszeni i że do tego czasu to już Olka będę mieć przy sobie.....a tu duuuuppppa....:-D:-D:-D Ja swoje on swoje. A może tak jutro we dwie wskoczymy na porodówkę? Będzie raźniej hehehhe:-p:-p

Ciamajdka awatarek cud miód:-p

Ola_ no ładnie, ładnie - nareszcie ktoś wykorzystał swój stan - :-D:-D:-D Na końcówce, ale ważne, że wykorzystany...ojjj z chęcią zobaczyłabym minę stojących w kolejce....co za kraj...normalnie to wszyscy by udawali, że Cię nie widzą:tak:

marulka skoro będzie zielona i wpada Bombusia to ja też piszę się na tę imprezkę w basenie hehheheh:tak::tak::tak: Chętnie wymoczyłabym dupsko:-p:-p i zalała się Karmi....

nooo to mamy już konkretną ekipę :D Angelo własnie przywiózł czereśnie i maliny więc jeść też będzie co... dziś mam ochotę chrupanie wyłącznie - owocki, warzywka...

przeszła własnie burza i niewiele dała :| dalej powietrze ciężkie jak galareta...

edit:oooo WUZELEK czekamy na obszerną relację :D:D:D BUZIAKI!

Ostatnia edycja:
Napisała smsa Wuzxelek:

"O 14.00 wychodzimy do domu:) Uściski dla całego BB!

kobitko CHCESZ ŻEBYM ZAWAŁU DOSTAŁA?:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
Za każdym razem jak widzę, nowe wiadomości na gorącej linii to ciśnienie rośnie w zastraszajacym tempie....

oj ciekawa jestem relacji Wuzelka - już czekam na opowieść z porodówki:tak::tak:

ps. Tak mnie Olo ciśnie na pęcherz, że już nie mogę...a kopnął by raz a porządnie i zrobił otworek w pęcherzu płodowym hihiihihi Wody by poleciały, i może skurczybyki by się pojawiły :P:P:P:P:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry