• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2010

reklama
Bombusiu to dziadzio super wnukowi prezen kupił. Taka mata napewno zaciekawi kazdego maluszka. Alanek sie ucieszy.
Ciamajdka Ty jeszcze nie możesz rodzić, masz nie poprasowane, nie poukładane, torba nie spakowana, nie wywijaj nam takich numerów :)
Olu_ może spakuj jakies stare klapki na zmiane a nie bedziesz katowała noge w tych nowych. Jak Ci w bucie bedzie niewygodnie to zaraz cała bedziesz przemeczona.
kasia181 ja już pisałam, ze zamierzam to wysterylizowac jak przyjdzie potrzeba użycia. zakupiłam te rzeczy ale wolałabym zeby z mety sie nie przydaly.
sierpień8 ale nam tu suprajsa zrobiłas. Gratuluję z calego serca i wszystkiego dobrego.

Zdrzemnął sie człowiek dwie godzinki a tu takie wiadomosci. Ja też mam przeczucie ze 26-27 bedzie u nas lawina porodów. Moglabym się zalapać, moja mamuska ma imieniny 26 i się śmieje, że wnuczka przyjdzie do niej jako prezent i zaraz odzywa się mój tata, który urodziny ma 28, że wnuczka przyjdzie 28 lipca z prezentem do dziadka. A ja wtedy mówie, zeby ich pogodzić, że urodze 27 :)

Witamy w Victorem kochane mamusie.Mam nadzieje, ze upaly Wam nie dokuczaja i dzielnie trzymacie sie , to juz naprawde koncowka:-D

SIERPIEN8_GRATULACJE KOCHANA

U nas wszysko wporzadku, maly jest taki kochany:tak: Zaczyna sie juz usmiechac, uwielbia jak gilgocze jego stopki i malusi brzusio. Ze wzgledu na jego niska wage 2800kg musze go karmic co 3h, wiec przyznam szczerze, ze jestem troche zmeczona:zawstydzona/y: Dzisiaj rano weszlam na wage i az sie 3 razy wazylam, zgubilam juz 11kg:szok:

Mam pytanie odnosnie nowych tematow, mozna by bylo zalozyc kilka dla rozpakowanych juz mamusiek?

co do metek to ja tez nie odcinałam, rozumiem tych co odcinają bo czasami to lekka pzresada metka większa od bodziaka:-)
Ciamajdko to na kiedy Ty masz teraz termin z OM??

Kassia no widzisz tobie też M dogadza, abys sie nie odwodniła:))):-D....pisałam, ze ja sterylizuje na tydzień przed poordem, smoczek zabieram ze sobą do szpitala i takie nakładki na sutki też:tak:
Milusiu jak widzę u Ciebie też ucichło co do porodu...aaa przyjdzie czas na maluszka....ja tez sie ciągle kleje mam dość słońca:baffled:
andzia oooo to już wysprzątaliście na weekend tak jak my
Olu ja będe miała laktator z wypożyczalni, bo ja tylko elektryczy lubie, więc M pójdzie i załatwi, ale podgrzewacz i inne akcesoria mam:happy2:
Pajko :szok:no lichutkie te Twoje stopy naprawde...smaruj koniecznie
Sierpień8 :szok::-DGRATULACJE kochana jaką mała kruszynkę urodziłas, ale masz już dobrze jejku!!!!!!!!!!
Monika gratuluję wypędzenia robala, dobrze ze lek pomógł;-)
Kasia2506 gratuluje zgody na budowę domku ssssuper:tak:
Ciamajdko M prasował sliniaki:tak:
Niuunia ja tez obcinam wszelkie metki, mam schize na tym punkcie:baffled:

A mój M mi zrobił niespodzianke wrócił z pracy już o 14.00 (przeważnie jest ok.18.00) i stwierdził, że poodkurza i pomyje podłogi,balkon, no to wzięliśmy sie za ogarnięcie chaty i mamy błysk.

U nas zagrzmiało 10 x i na tym koniec dalej wali ze 30 st. jejkuś dziewczyny podzielcie sie deszczem plis:baffled::crazy::rofl2:

zielona no aby dziadkowe byli zadowoleni to nie masz wyjścia musisz urodzić 27 he he
Martitko i Viktorku witamy, jejkus ja Ty już masz fajnie Mamuska, pytałam jak Wam idzie z karmieniem dużo masz pokarmu???? najada sie????

u mnie przeszła taka nawałnica, ze szok, ale coz tego skoro teraz wali słonce i znowu jest ciepło??
ja własnie robie frytaski :-p kiedy jest ta pełnia?? z 27/28 lipca?? czy 26/27 lipca?? musze obadac jak tam mąż ma zmiany :P

no i musze Wam powiedziec mam posmarowane nóżki od 3,5 h i ani razu nie swędziała ta wysypka :-) na rękach jest troszke lepiej, ale czesciej smaruje bo wiadomo zawsze cos sie robi.

reklama
a ja wlasnie zauwazylam chowając wyniki do teczki, ze termin wg ostatniego usg mam na 30.07 :szok: hmm.. ciekawe..
eee tam, bede sie trzymac tego z OM czyli 8.08, zwlaszcza, ze ciąża planowana, wiec wiemy dobrze, kiedy Mała została 'zrobiona' :-p

co do metek - niektore odcinałam, niektorych nie. jak jest mała i miekka, to zostawiam, ale zdarzaly sie takie jakies plastikowe, wiec wolałam odwalic, bo tego typu to nawet mnie 'drapią'.

tez bym chciala nawałnice, a tu nic. moze pozniej dojdzie :tak:

Pajko, pełnia jest z 26 na 27. a co Wy tak o tym? to niby jakos wplywa na porody? :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry