• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2010

reklama
martitko i WIktorku jak miło, że do nas zaglądacie :-)
Bombusia spokojnie jutro w Łodzi ma być chłodniej, ale wysyłam deszcz. Jaka miła niespodzianka ze strony Twojego - pozazdrościć. Bo mój to tylko bałagani tyle mam porządku co go nie ma, a on od sprzątania to daleko :baffled:
Pajkaa daj frytasa :-P normalnie dziś mi smaku narobiłyście na frytki aż idę sobie zrobić, bo na początku ciąży wcinałam, potem ustało frytkomania a teraz znów chyba powraca :-D

Wogóle właśnie doszły 4 kołka mojego maleństwa i póki co jestem zadowolona - obym nie zmieniła zdania

u mnie przeszły nawałnice ale co z tego... dalej duchota... temperatura mniejsza ale tlenu wciąż brak :| wiatrak pracuje pełną parą, a ja dodatkowo umieram z gorąca bo właśnie ugotowałam i przed momentem zjedliśmy obiad.... (dziś później bo jedliśmy wcześniej w mieście- żeby nie było że dziecko głodzimy hehe ;))))

dziewczyny czy przyjdzie taki moment, że przestaniemy się pocić?

martitka witaj słońce! koniecznie opowiedz jak bieżące sprawy: kąpiele, smoczki, cycuchy, laktacja, jak mały śpi itd :D.............

niuunia a jakie to kółka? jest na wątku wózkowym foteczka???

Niunia pewnie, ze dam a co:) podziele sie :)
planuje na niedziele zrobic leczo :)
powiem Wam, ze ja dzisiaj mam dużo skurczyków nieregularnych tych takich bóli jak na @ no i co mnie martwi to to, ze mnłody jest bardzo nisko :baffled:BOJE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak patrze na suwak swój to sie załamuje dziewczyny czy to mozliwe, ze za 3 tygodnie bede mamą :errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr::unsure:

sierpień- gratuluję :) cieszę się, że u was wszystko dobrze
pajkoo- współczuję tego uczulenia, oby te maści pomogły. Ja miałam smarować brzuch ale jak sobie pomyślę, że maść + upał to zaraz wszytsko spłynie.

Ja nie mam laktatora, kapturków, nakładek. Mam nadzieję, że obejde się bez tego.

W Warszawie ukrop i jakoś na burzę się nie zapowiada.

Niuunia koniecznie wstaw fotkę wózeczka czekam!!!!!.a mój M to taki oryginał jest :-)
Pajko do mnie też to nie dociera, że już za niedługo będe przytulała mojego małego Misia i całowała te nózie:))):-D:-D.......widzisz maść pomaga, dobrze, ze smarujesz:tak:

reklama
Pajka, kazda z nas sie boi, ale zobaczysz ze damy rade :tak:
mnie jakos tez dobija ten obecny czas troche, bo taka totalna niepewnosc czego bardzo nie lubie.. chyba juz bym wolała urodzic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry