Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zmeczylam sie troche ale dalej mnie d...a swierzbi. Jesli to ten nieszczesny syndrom wicia gniazda to trzymajcie mnie bo sie wykoncze 

a moze sie poprostu raz a dobrze wyspalam?? Zobaczymy co bedzie jutro
Aaaa i szylam ten przybornik jeszcze
oczywiscie byly lzy i obiecanki bo o spacer na plazy wieczorkiem to sie juz 2 tygodnie prosze....
(to slowa mojego 10-letniego brata, ktore kiedys uslyszalam na pocieszenie...)

Jakby nas wizazystki wymalowaly to tez bysmy wygladaly jak gwiazdy
Ja ostatnio smigam bez makijazu. Nigdy nie mialam tak pieknej cery jak w ciazy
a mowia ze "coreczka urode zabiera" hehehe! Szkoda ze nie ma takich filmikow coby pokzaywaly te nalane buzki jak one w ciazy byly
Ciesze sie ze krem cos pomaga
!!!!Chyba wysle mojego M do twojego na jakies przeszkolenie
bo normalnie przegina ostatnio.

ojjj bedzie szycie hihihihi.

nie mowiac wczesniej nie dzwoniac ze przyjedzie i tak mnie wku.....a ze nie moglam dojsc do siebie do wieczora dala mi do zrozumienia ze to moja wina ze ta szyjka tak szybko sie poddala i ze mam juz rozwarcie i ze urodze pewnie wczesniaka az sie poryczalam przy niej no co za malpa jedna no!!!
ale nie wazne.
M mnie pocieszyl pozniej nagadal jej swoje i mam nadzieje ze wiecej nie bedzie mi wyrzutow robila!!! sorki ale musialam sie wyzalic.