monika8112
Fanka BB :)
bombusia jakie malowanie? moja prośba musi nabrać mocy urzędowej, juz nawet nie zaczynam tego tematu. powiedział mi że do końca przyszłego tyg.to zrobi jak nie to mu wszystkie pióra z d...powyrywam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, ale cóż jak mus to mus...
wysroiłam się jak stróż w Boże Ciało, zajeżdżamy na rzeszowski rynek a tu dupa, koncert za tydzień, bankiet za tydzień. Więc wrócilismy do domciu i jak przystało na dobrych gospodarzy dokończyliśmy urodzinową imprezkę. Fajnie było!

Po pierwsze trąbie że będzie Syn od samego początku, pod drugie jak nie wiedziała to mogła kupić jakieś uniwersalne a nie z chamskim różowym napisem. Normalnie jak ja mogłam kiedyś mieć takie przyjaciółki, ja już chyba w innym świecie żyję. A i jeszcze mówi do mnie, że w czwartek robi wieczór panieński i mam być, i na weselu w sobotę też MAMY BYC bo jej 60 osób odmówiło i więcej odmów nie przyjmuje. A że ja w ciąży to co tam, ciąza to nie choroba. Wrrrrrrrrrrrr alem wściekła. Ja i wieczór panieński, 8 wstawionych lasek szukających uciechy i baba w 9 miesiącu ciąży! To dopiero widowisko! Ale się rozpisałam.
Pracowałam kiedyś w niedziele w handlu i teraz jestem przewrażliwona na tym punkcie. Normalnie szlag mnie trafia jak widzę te wycieczki do marketów w niedzielę, zamiast to rodzinnie spedzać czas to się włoczą pół dnia, najedzą kebabów, lodów, nakupią pierdołek i niedziela jakoś zleci. Tragedia normalnie. Nie żebym na Ciebie krzyczałą czy cuś, ale ogólnie mnie to drażni! Pozdrawiam!

Przyjemny wietrzyk chłodził mnie całą noc - co za rozkosz po tych upałach:-)

Dziś obiadek u teściowej, poza tym więcej planów brak...
już czujesz się lepiej? Mam nadzieję, bo doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie, kurczę czekasz cały dzień na niego a tu wychodzi z tego duupa...

Baaardzo dobrze do niego podeszłaś...bez rozczulania się...niech boli - sam sobie ten ból zafundował!!!! kurcze ciekawe co by zrobił jakbyś zaczęła rodzić? Do końca życia by pamiętał i się wstydził!!! Powodzenia w urabianiu faceta!!!:-):-)

już we wtorek????? A czemu tak szybko? Pisz szybko co lekarz powiedział!!!!!!!!!!!!!!!!!

Więc głowa do góry, musisz teraz pewnie siebie i konsekwentnie zawalczyć o siebie...nie płacz słońce

Na pewno chłop zrozumie... Trzymam za Ciebie kciuki...
No nic nie masz co się przjmować, przynajmniej się przekonałaś z kim masz do czynienia

Wiec kobitko głowa do góry - będzie dobrze - musi być dobrze
Witajcie kochane w ten niedzielny poranek:-)
PEŁNIA JEST 26.07 - CZYLI NOC Z PONIEDZIAŁKU NA WTOREK!!!!!!!
D

ale caly czas boli mnie krocze tak jak by mi rozrywali tam .......A ja Tobie zazdroszczę spokojnej nocy.Zamiast teraz sie wyspać,zbierac siły na poród,to łaże jak ta zmora po domu.Rozalko bo Bombusia pisała, że dziś w pełnie się nikt nie rozpakował - więc powtórzyłam kiedy to jest heheheh
Współczuje złego samopoczucia - ale jeśli to takie przedporodowe czy zwiastujące poród to zazdroszczę hehehhe![]()
Witam po nocceNoc nawet spokojna wstalam z 2 razy
ale caly czas boli mnie krocze tak jak by mi rozrywali tam .......
Zaraz wstaje z wyra i sniadanko trzeba zjesc bo jak zwykle ssie z rana hehe