Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieję, że jutro wszystko się wyjaśni i nie będzie problemu. Trzymam kciuki, żeby z Malutką było wszystko w porządku!
podziwiam, bo ja już się nie nadaję na takie maratony - tu boli, tam strzyka a jeszcze na początku lipca na weselichu piruety kręciłam ;-)

.....u mnie też brzuch lata na wszystkie strony tak kopie
a do mnie mówi "wie pani musimy sie wspierać, bo takto to nas wszyscy mają gdzieś"
........byłam w takim szoku,ze zapomniałam co mam kupować!!!!
....b. dobrze zrobiłaś w tym sklepie

ręce opadają!!!! mam nadzieję, zę dziś Cię juz przyjmą i powodzenia życzę:-)
,a mały tak mi dał popalić jak wróciliśmy, kopał wszędzie po całym brzuchu i poza brzuchem
w bokach,w odbycie no jakby był na koncercie METALU
, po pół godz. przeszło i jakoś usnęłam
....Adi tak nie kopał mocno
........a 07.08 znów wyjeżdza na obóz wiec musze sie synkiem nacieszyć:-)!!!!
trzymam kciuki
co to ma znaczyc nie ma miejsca , i jeszcze w dodatku to twoje miejsce pracy to jest wlasnie polska sluzba zdrowia. Kobito ja 3mam mocno kciuki zeby dzisiaj juz takich numerow nie odwalili!!!!!!!!!!!!!!!
ale przyjedzie opalony 
no ale widze, ze nie tylko ja sie tak dziwnie czuje po Waszych wpisach..
brejka z tego co sie orientuje to maksosomie diagnozuje sie powyzej 4kg- chyba ze ma sie cukrzyce to wiadomo ze dziecko bedzie duze. mnie bardziej martwia te wody.
pol nocy nieprzespalam- ciagle poplakuje i boje sie jakos tego wszytskiego. jak mnie dzis nie przyjma to nic sie nie stanie bo wiadomo wole byc w domu niz w szpitalumasakra normalnie- nie myslalam ze to tak bedzie pod koniec ciazy!!!!!!!!!