Witam się z rana

Niestety nie wywiało mnie na porodówkę tylko sobie pieknie do 8.30 spałam:-) Będę nudna i podkreślę, że to kolejna spokojna noc i ja po prostu żadnych skurczy nie mam

Żadnego budzenia się nic...
a jak dziś u Was -
Polianno - Rozalko - Starlet i Milusiu????

duralex i riba - czekam na info, że już tulicie maleństwa i że możemy zacząć wpisy w wątku gratulacyjnym

ZAZDROSZCZĘ
polianna dziękuję

Mnie też imię się podoba, bo nigdy nie było popularne i Kalinek po prostu nie ma:-)
Natka. witamy Cię serdecznie i czekamy na opowieść z porodówki
kasia2506 no to dziś zrób protest i nie gotuj
monika8112 no super, że zakupy takie udane

Ja staram się lumpki omijać, choć może z nudów powinnam wyjść z domu i poszperać
Bogusia86 oczywiście trzymam kciuki za szybki powrót do formy:-) I na prawdę piękne to co piszesz...aż tęsknota mnie ogarnia za moim Olkiem....

Czekam kochana na Twoją relację z porodówki
cayra1984 tak trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja dziś mam w planach zakupy i też nie będę stać w kolejce!!!! Będę walczyć o miejsce

Lea28 no proszę - teściowa poza zasięgiem - mamusia Lea szczęśliwa

Ola_ podziwiam - serio dałaś kobieto radę i w dodatku wyszalałaś się za wsze czasy:-):-) Super kochana - to na pewno tańce ułatwiły dzieciaczkowi wejście w kanał rodny i dlatego brzuszek opadł

A samalczyk to u mnie również nr. 1
kassia181 to jest straszne!!!!!!!!!!! Powiedz mi tylko jakie są konsekwencje wilowodzia i makrosomii???? Bo z tego co poczytałam to po prostu powinni Ci wywołać poród!!!! Czy można w jakiś inny sposób to leczyć??? Polskie szpitale są poniżej jakiejkolwiek normy!!! Współczuję kochana stresów - oczywiście wszystkimi siłami trzymam za Was kciuki - słońce głowa do góry...
Cosya gratuluję udanej wizyty:-)
Bombusia witaj kochana - cieszę się, że wczorajsze spotkanie udane:-)