Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i mowie do M daj ręke a on a co to a ja mowie nie czujesz nózka? a on ja nie moge a to pewnie pupa i pokazuje na ten wielki wystający bąbel a ja mu nooo - mały karateka

narazie się słucha :-) mi właśnie położna dziś mówiła, że po porodzie mam przyjść po zaświadczenie
wysyłam CI hektolitry deszczu.... 
mówię, że okropnie boli nocą a ona znów, że jakby były skurcze co 10 min to do szpitala a tak to sobie macica ćwiczy ehh. Potem poprosiłam o komplet wyników do szpitala i co? w domu sprawdzam a nie dała mi morfologi i moczu wrr
To jest w karcie jak wszystko inne ale mogą się czepiać. Jak dotrwam do następnego wtorku to muszę zabrać. Także nie mam humoru a nawet sił. Nie wspomnę o kierowcach na drogach makabra.
; co do torby to mam ten sam problem - też jeszcze nie spakowałam
ooo doczytałam że już się spakowałaś;-) kurcze muszę też to zrobić...

dobre
ale mimo wszystko życzę ci żeby odeszły w domku
Postaram się dziś spakować torbę - obiecuję :-)
Albo nie umiem sie juz przekrecic, albo fakt ze dzidzia jest nizej powoduje ze bezdech przychodzi dopiero po chwili
Nie musze chyba nikomu tlumaczyc jak mnie wszystko w srodku napierdziela.....
Po pierwsze to mam schiza jak ja mojej kosmetyczce takie nabrzmiale, wilgotne cos wystawie
a po drugie zebym jej tam nie urodzila z wrazenia na tej kozetce
aaa i zebys sie nie zdziwila faktycznie jak sciagna ten szewek a tu sru Alanek od razu sie na swiat bedzie pchal - w koncu w jakims celu wykonal fikolka
a ja siedze zamnknieta w naszej sypialni jak mysz pod miotla
bo oni do dokumentacji potrzebują i nie oddawają po porodzie.