Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluję bardzo bardzo serdecznie :-)
dziś dzień grzeszenia
kto wie czy nie ostatni ;-)

no! dzielna babencja z naszej Bombusitak myślałam że to już konkretnie rozwinięta akcja, bo tak silne skurcze i tak częste - to musiał być poród
Pajka dzięki Ci wielkie!!!! czekałam na Ciebie jak na zbawienie... Uspokoiłaś mnie troszkę tym, że wysypka u Ciebie utrzymywała się troszkę czasu zanim zaczęto badać w kierunku cholestazy, bo ja dostałam jej dziś rano i jak pomyślałam sobie o Twoich doświadczeniach (szpital) + informacje z internetu to spanikowałam jak małolata.... M mnie uspokajał a ja normalnie panika w oczach.. lekarz też powiedział że się niepotrzebnie tak od razu zmartwiłam bo stres jeszcze może spotęgować dolegliwości, które nic nie muszą wcale złego znaczyć.. kazał mi pić wapno i smarować jakimśtam pudrem (z tych nerwów nawet nie zapamiętałam) i jak za dwa dni nie przejdzie lub się powiększy dopiero się odezwać. Kupię sobie faktycznie to essentiale i podjem - może ulży... Dzieki raz jeszcze.
Jeju uwazaj. ale nic powaznego sie nie stało?
(miałam do Bombusi- no ale w tej sytuacji to juz jej glowy zawracac nie bede) Eh tylko jeszcze dojdzie do tego ze Ty sie wypakujesz wczesniej niz ja..

Ale przyznam szczerze ze z minuty na minute ta nadzieja mnie opusciła- nastawiam sie na ostateczny termin i wywoływanie...