Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak wiem i właśnie od nie dawna daję go do odbicia co chwilę, wkurza się no ale co zrobić... ehh My też szczepiliśmy tradycyjnie, 3 kłucia...Panienka łącze sie w bólu, może maleństwo ma gorszy dzień... mam nadzieję, zę już lepiej! a jeśli się pręży podczas jedzenia to prawodpodnie ruchy jelit, ból brzuszka...tak jest u mojej.. wtedy na chwilę przerywam karmienie, biorę na ramię jak do odbicia staram się ją uspokoić bo inaczej to nie ma sensu takie jedzenie bo się nałyka powietrza i znowu brzuszek będzie bolał

. My z M lekko przeziebieni, aby tylko Olivek sie nie zarazil. lecimy na gripexie i witaminach. do tego jeszcze wczoraz dostalam druga juz @ 
, brzuch boli mnie jak.... no i zaczelam table brac. mam nadzieje, ze dobrze bede na nie reagowac. 
i wspolczuje urzedow, to zawsze jest najgorsze. jak pomysle ile my bedziemy mieli do zalatwiania jak wrocimy do PL 

- 50 zl :-), potem moja tesciowa musi isc z aktem wlasnosci domu!!!!
i jednym z nas, go zameldowac - iles tam znowu zl. potem dostaniemy pesel i dopiero wtedy dokument tozsamosci malego - maaasaaakra 

trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!:-):-) 
i doznac lekkiego pozytywnego
....od dzis 5 dni z warzywami, nie musze Ci pisać ile ich miałam na sniadanie
.......nooooo duuuuzo
....dzieki za rady co do cwiczeń

, a teraz jest ich 100 x więcej niz przed
+ do tego wszystko w bazie kompa, masakra jakaś
, biedne lasy
........mój tez ma czesto zimne rączki, kark i klate musi dzidzia miec ciepłe, a łapki niekoniecznie!
. jejku u Ciebie tez takie nocki?? 
jak ja zazdroszcze!!!!!!!!!! u nas 2 pobudki. 
. ja dzisiaj 3 dzien;-) - tez sie nie waze, dopiero w sobote.