Bombusia
Fanka BB :)
weroniczka mój lubi gondole, a w foteliku samochod. uwielbia spac, spi jeszcze w domu zawsze!
Polianno witaj "po latach", a lekarz idiota!!!!!!!!!
Polianno witaj "po latach", a lekarz idiota!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieje, ze damy rade. maly uwielbia autem jezdzic i od razu spi heheweroniczka mój lubi gondole, a w foteliku samochod. uwielbia spac, spi jeszcze w domu zawsze!
!

ale ja uparta jestem i pracuje na to aby ja polubil u nas do poki bylo w miare cieplo to nosilam go w nosiedlku na brzuchu i bylo super bo ja mam jeszcze jednego "synka" kudlatego i na spacery wychodze jeszcze dodatkowo z nie malym psem mlody usypial w nosidle natychmiast
ja rece wolne takze psiaka swobodnie moglam na smyczce no ale ze zrobilo sie juz zimnawo to musielismy przeprosic gondole do tej pory mlody wytrzymywal 30 minut ( spal) a jak sie obudzil no to ryk wiec biegiem do domu doslownie biegiem z psem obok takze jak ktos mnie widzial to mial niezly ubaw
no ale moje dziecie wiadomo co raz bardziej jest zainteresowane tym co widzi wiec teraz jak idziemy na spacer to
Mąż zawiusł Kubusia do przedszkola a ja dopiero wstałam i popijam kawke ale mi dobrze