Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej Dziewczyny
Czy mogę się do Was przyłączyc?
Mam na imię Ania, mieszkam w Karpaczu i mam 11 miesięczną córeczkę Maję.
Forum czytuję od baaaardzo dawna, bo w sumie od urodzenia Majeczki, więc trochę Was i Wasze Maluszki już znam
Miłego popołudnia
witaj aniuwszystkie nowe mamy mile widziane
pajkaa - takie a dotyk są u mojej mamy.mały nie może się od nich oderwaćw kółko robi im pac pac. tylko trzeba uważać żeby nie pacnął za mocno
a mój buntownik na nocniku tez nie chce siedzieć, przez bite 2 msc siedział w dzien w dzien robił kupę za kupą a teraz jak tylko siada, to zaczyna się wyginać, marudzić. po prostu nie ma czasu na siedzenie, skoro kupę można zrobić w biegu w pampka
tylko w ogrodzie nie buntuje się na kibelku.
w koncu pojechalismy do tesciów. zarnowany cały wieczor. i na dodatek psy były azmkniete w domu...nasikane, nasrane...bleeh. ale małżon sprzatał![]()
Witajcie
roseann witaj, miło, że do nas dołączyłaś :-)
Ja dziś tylko weszłam się przywitać. Humorki jakieś nie takie, pogoda średnia, jakieś wredne babsko wjechało w kałużę i ochlapało mnie, cały wózek i Marcina. Zeszłam z drogi żeby mogła spokojnie przejechać, a ona "uprzejmie" zjechała i przejechała przez kałuże wrrr....
Marcin je dosyć dziwnie, jak widzi, że my jemy to samo, to ok, jak nie to nie chce jeść. Dziś usiłowałam Mu dawać obiadek...nici...dopiero M musiał jeść z Nim jedną łyżeczką echhh wiem, że nie powinno się tak robić ale....
Ja mam już dosyć tego deszczu i zimna. Ponoć w czwartek ma wrócić lato, oby...
Miłego wieczorku i spokojnej nocki!
qrcze, a a zaczynam się martwić gabciowym jedzeniem
mały wisi na cycku i nie chce jeść nic innego. dzisiaj od rana zjadł pół małej parówki dla dzieci, łyżeczkę jogurtu i pół biszkopta :/ i to niezbyt chętnie. z obiadku zje pewnie kilka łyżeczek zupy, potem może kawałek banana i biszkopta. poza tym w ciągu doby kilkanaście razy cyca. to trwa już od jakichs 2 tygodni. z wagą jest ok, waży prawie 11 kg, ma pełno fałdek. mam wrażenie że to się wiąże z ząbkowaniem. u was było podobnie ?