Madzia_83
Fanka BB :)
Anussia Gratulacje!!!!:-) pamiętam że ja test jak czekaliśmy na Jasia robiłam zaraz pierwszego dnia jak powinnam mieć @, bo też już byłam strasznie ciekawa czy się udało
i wtedy druga kreska też była taka ledwo widoczna
u lekarza byłam między 7 a 8 tyg i seduszko już biło
. A co do rzeczy na wyjazd, to jak teraz wyjeżdzaliśmy na te 4 dni, to Jasiowi zabrałam troche ciuchów, pieluchy, chusteczki, mielismy jedzenie dla małego, wózek, kojec, poduche i kocyk, ręcznik, najpotrzebniejsze kosmetyki, kilka zabawek i książeczek do auta żeby czymś go zająć
,
Andzia fajnie że urlop się udał
Agulek ja w albumie mam zdjęcia Jasia od narodzin do świąt bożego narodzenia, teraz czeka kolejna duża partia zdjęć do wywołania, więc też chętnie skorzystam z oferty z której korzystasz
Koralowa moi rodzice maja malutkie mieszkanko, a pamiętam czasy jak wyprawiali nasze urodzinki
czasem to były imprezy na 20 osób, w pokoju nie dało się przejść ale za to było bardzo wesoło
i teraz bardzo miło wspomina się te czasy
Lea milutkiego dnia
A u nas spokojnie
Jasiu w końcu dziś w nocy się już nie siadał, obudził się tylko raz z płaczem, ale posmarowaliśmy mu dziąsła i poszedł dalej spać
. W pracy dalej luzy
więc robie zlecenia, dostałam jedno takie duże, więc będe miała teraz mniej czasu na BB:-(, chce wykorzystać ten czas że mogę coś dorobić
materialistką nie jestem ale nie lubie żyć tak na styk od pensji do pensji, musze zawsze mieć coś odłożone tak wrazie co
Andzia fajnie że urlop się udał
Agulek ja w albumie mam zdjęcia Jasia od narodzin do świąt bożego narodzenia, teraz czeka kolejna duża partia zdjęć do wywołania, więc też chętnie skorzystam z oferty z której korzystasz
Koralowa moi rodzice maja malutkie mieszkanko, a pamiętam czasy jak wyprawiali nasze urodzinki
Lea milutkiego dnia
A u nas spokojnie