luizka4don
Fanka BB :)
roseann-ja w ciazy przytylam 26,5kg ;p ty wiecej chyba nie co??
My po kontroli głowki
wsio wporzadku
Bede miala czas napisze wiecej
My po kontroli głowki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Obstawiam Xaviera ;-)

no i odstawienie od mleka zajęło nam dosłownie 2 dni...
zis juz prawie sladu nie ma! Zdrówka!Dobrze ze bol troche przeszedł!
...10 kg na plusie przy wzroscie 160 cm nie komentuje juz tego 
moj M sie smieje ze polowa z tych 10 kg to moje mega cycki
zobaczymy ile powie waga u lekarza w piatek. No a wlasnie sierpniowe mamuski ktore sa w ciazy czy myslalyscie juz o karmieniu drugiego bobaska? Ja mam straszny dylemat juz o tym tutaj pisalam mimo ze z tych moich melonow siara leci to sie boje jak to bedzie wiadomo ze karmienie piersia nie trwa 10 ani 15 minut tylko maluchy wisza na tych cycuchach i wisza i ja sie tego najbardziej obawiam byc moze to jest moj egoizm byc moze jestem wyrodna ale nie widze tego zeby male bobo wisialo mi godzine lub dluzej na piersi a ten starszy co ma biedny w tym czasie . kurcze no nie daje mi to spokoju moja polozna powiedziala ze sprobowac warto ale ja i tak mam dylemat. Jak to wyglada u was????
ale moja kuzynka np. ma dwie corki i dwie diablice
i to dziewczynki. hehe zobaczymy mnie juz nic nie zdziwi . a jesli chodzi o imie dla naszego mlodszego to masz racje
wlasnie ten Xavier na dzien dzisiejszy jest najbardziej brany pod uwage moj M nie chce slyszec o innym
tylko to imie wymawiane tak troszku z "francuska" (xewia) i dlatego ja mam dylemat. mozna tak jak sie pisze ale na to moj M to juz nie pojdzie na bank. najbardziej mnie cieszy to ze tesciowa znowu bedzie sobie lamala jezyk tak jak z Leo ..wiem wiem jestem wredna ale co tam
. napisz wiecej