Witam
Dawno nie pisałam... Wziełam sie za porzadki wiosenne i juz mam mieszkanko wysprzatne, okna pomyte
wiec luzik! Jeszcze kwiatki wołaja o przesadzenie i musze sie tym zajac w tym tygodniu! P. w przyszłym wyjezdza do Anglii wiec piore wszystkie ubrania zeby miał czysciutkie!
Olo wcina wszystko! I to w takich ilosciach ze hoho dzis na przykład na sniadanie zjadł miseczke kaszki mannej na mleku mm a potem przyssał sie do moich kanapek w wedlina i wyjadł mi cała wedlinke... zjadł 8 plasterków szyki! Teraz wypił kubek inki na mleku krowim:-)
Zaraz mykamy na spacerek!
Miłego dnia kochane!
Dawno nie pisałam... Wziełam sie za porzadki wiosenne i juz mam mieszkanko wysprzatne, okna pomyte
wiec luzik! Jeszcze kwiatki wołaja o przesadzenie i musze sie tym zajac w tym tygodniu! P. w przyszłym wyjezdza do Anglii wiec piore wszystkie ubrania zeby miał czysciutkie!Olo wcina wszystko! I to w takich ilosciach ze hoho dzis na przykład na sniadanie zjadł miseczke kaszki mannej na mleku mm a potem przyssał sie do moich kanapek w wedlina i wyjadł mi cała wedlinke... zjadł 8 plasterków szyki! Teraz wypił kubek inki na mleku krowim:-)
Zaraz mykamy na spacerek!
Miłego dnia kochane!

Duma mnie rozpierała, że z 2kg mi przybyło. Gorzej z zawartością wodną z zupy, tu musiałam pomóc Jej, choć mimo wszystko Ada i na to pokazała mi sposób, podniosła talerz do ust i chciała wychłeptać.
Oczywiście nie pozwoliłam, bo zawartość byłaby bardziej na Niej niż w buzi. 
wygrałam w programie tv pracę w