Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja niestety caly czas będę sama z maluszkami
także szykuję się na to, ze ledwo żywa będę, ale zawsze się pocieszam, ze jak ja będę miala dzieci odchowane ktoś będzie się babrał w pieluchach 
ale już nie liczę na ujawnienie się bo kolejna wizyta będzie po 30 tc więc juz cieżko bo maluch ma pupę i narządy na wysokości mojego pepka a w usg daje to obraz plamy
ujawniło sie raz... ale pewności nie ma...bo moja koleżanka miała takiego samego siuraka jak my a urodziła corkę
także nadal czekam 
bo Milusi c hyba wypada termin na 31 grudnia 

główką do dolu już od 26 tc co mnie cieszy bo Sebcio odwrocił się dopiero w 30 tc, pupę ma po prawej stronie 
dzis idziemy na kontrol i ciekawe co nam pediatra powie na wyniki badan Olka. Mi juz dzis zdecydowanie lepiej
zapodałam syropki Olka i pomogło
nie ma szans...
Boze jak ja bym chciała juz stawiac swoj domek.... wybierac te wszystkie rzeczy wykonczeniowe powolutku... a tu u nas działki sa strasznie drogie:-( i nic nalezc nie mozemy... Jak tam Marcin? Moj Olo smiga na samochodziku juz jak szalony! Jest bardzo zainteresowany rowerkami ale nie wiem czy mu kupimy w tym roku...
Po za tym co u nas... bylismy wczoraj u pediatry i badania Olka sa ok ale nadal mamy skierowanie do kardiologa i teraz szukam szukam... do tego co chce dobrego specjalisty dopiero na sierpien mozna:-(
tym sposobem zapisałam Małego prywatnie na czwartek. Co dalej zobaczymy. Na X też jest zapisany. Służba zdrowia jest okropna w naszym kraju i dziwią się, że ludzie marudzą ;-)