reklama

Sierpień 2010

reklama
Witajcie,
u nas wsio ok. Marcin chodzi do przedszkola od pn, na razie jest zdrowy, do następnego ;-) ja wczoraj miałam usg tarczycy, a dziś eeg mózgu. Wynik za tydzień, a w tarczycy mam dwa guzki, nieco urosły od 4 lat ale do endokrynologa w tym roku już się nie dostanę, a na nowy rok jeszcze nie ma zapisów....dziś nieco więcej mnie boli głowa, więc się nie rozpisuję. O Aneci nie znam szczegółów, tylko dostałam zdjęcie bobaska wczoraj, a ja wczoraj też miałam urodzinki ;-)

Anecia GRATULUJĘ!!!
Agulek Wszystkiego Najlepszego!

U nas w porządku. Byłam dziś na USG - serduszko już bije! :-) ulżyło mi...
Jutro wizyta u ginekolog. Mam nadzieję, że dostanę L4, bo strasznie słabo się czuję; spałabym cały dzień.
Trzymajcie się ciepło!:-)

Witajcie,
w czwartek wieczorem M przyjechał, a dziś pojechał do swojego brata tynkować dom. No cóż, nie był w domu za długo ale mam nadzieję, że szybko tam się obrobi i trochę posiedzi w domu. Wyjeżdża na początku XI. Mnie znowu rozbolała głowa tzn mocniej....w środę pojadę po wynik eeg, a potem do lekarza. Ciekawe co powie...już mam dość tego bólu...już prawie rok...:-(
Marcin we wtorek jedzie z przedszkolem do teatru na jakąś bajkę.
mallaika super, że wsio ok :-) masz L4?

Jestem załamana :-( od wczoraj koszmarnie się czuję, a jeszcze dziś się dowiedziałam, że mój neurolog jest w szpitalu i nie wiadomo kiedy będzie przyjmował :-( i co ja mam teraz robić z tymi wynikami??

Agulek a może warto by spróbować gdzieś prywatnie się umówić, wiem że to są koszty, ale może w końcu ktoś Ci pomoże i spojrzy na wyniki badań. Współczuję Ci że się tak męczysz i to już tyle czasu i tak naprawdę nie wiadomo w czym jest problem.

reklama
Madziu ja już ledwo daję radę, to już prawie rok boli mnie głowa :-( rozważam różne opcje. Jutro jadę po wyniki eeg, potem zobaczę. Mam w planach jechać do zakonników, którzy na podstawie badań przepisują zioła. Może one mi pomogą?! Na razie od dziś odtruwam organizm ziołowymi kropelkami(Marcina też). Pije się przez 7 dni. Potem mam już tabletki z liści oliwki, ponoć są dobre na wzmocnienie organizmu, oczyszczenie...zobaczymy. Mam również namiar na ponoć dobrego neurologa (choć kawałek drogi ode mnie), zobaczę co będzie dalej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry