kassia181
kochamy Cie nad życie****
spokojnej nocki- wyspij sie dobrzedobranoc kobietkioby jutro lepszy dzień był...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
spokojnej nocki- wyspij sie dobrzedobranoc kobietkioby jutro lepszy dzień był...
![]()
!!!!
Widziałam moja dzidzie- od ostatniej wizyty minoł miesiąc wtedy nawet dzidzi nie przypominało a teraz...Jezus wrażnia nie do opisania. 6 mies starań
Bo pierwsza ciąża obumarła :-(

DO KRZYNKA77
Moja koleżanka z pracy, która siedzi na przeciwko mnie codziennie rąbie pączka lub podone frykasy, nigdy mi to nie przeszkadzało W OGÓLE, a dziś się złapałam na tym, że śmiało mogę jej to ciacho zjeść!!!!
Staram się ograniczać słodycze bo wiem że to nic zdrowego, ale mamusia obiecała mi upiec na sobotę szarlotkę i niech sie dzieje co chce, ciasto będzie moje, no może chłopakom troszeczkę skapnie:-)!!!!!
Dziewczyny, ja już także uciekam lulu.
Jutro z samego rana pędzę na badania (mocz do powtórki, toxo i różyczka pierwszy raz). No i będę oczekiwała magicznej godziny 16 :-)
Buziaki i dobrej nocki życzę :-)
Dziewczynki, polecam Wam basen, super sprawa, niesamowite odprężenie :-) Nie wyczytałam na necie żadnych przeciwskazań co do pływania, wręcz pisano o nim, że w czasie ciąży jest wskazanyWypróbowałam i czuje sie świetnie. Byłam juz drugi raz (poprzednio w sobote i nic mi nie było)
![]()

Jak juz przy zakupach to takie spodnie zamierzam kupić...białe i może te szare...
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS M *wysyłka gratis* (891251527) - Aukcje internetowe Allegro