reklama
R
RiSiA
Gość
No dobra to teraz pytanie z innej beczki!!!!!!!:-)
Czy kąpiecie się w wannie z wodą, czy bierzecie tylko prysznic????
Pytam, bo uwielbiam wannę, a wiem, że zbyt długo ciepła woda nie bardzo wpływa na macicę, więc biorę tylko prysznic.Może juz czas posiedziec trochę w wannie???
Może jestem przewrażliwiona, ale tak się boję tych krwawień itp. sensacji, że wolę spytac jak to u was wygląda????
tylko prysznic bo gorąca woda moze spowodowac odklejenie sie kosmówki i doprowadzic do poronienia takze lekarze ostrzegają, zeby unikac wylegiwania sie w wannie w cieplej wodzie.
Hej,
Ja biorę i prysznic i czasem sobie pozwolę na wanienkę
Ale wanienka to tylko raz na jakiś czas i staram się nie przegrzewać choć kocham gorące kąpiele...
Jutro pojawię się późnym popołudniem bo jadę do mamy, a potem jak już pisałam (czego żadna z Was nie zauważyła;-)) mam wizytę u lekarza juupii

dobrej nocki
Ja biorę i prysznic i czasem sobie pozwolę na wanienkę
Ale wanienka to tylko raz na jakiś czas i staram się nie przegrzewać choć kocham gorące kąpiele...
Jutro pojawię się późnym popołudniem bo jadę do mamy, a potem jak już pisałam (czego żadna z Was nie zauważyła;-)) mam wizytę u lekarza juupii

dobrej nocki
Bombusia
Fanka BB :)
w mojej ksiazce o ciazy jest wlasnie napisane, aby w ogole nie kapac sie w goracej, a jesli w cieplej to nie za dlugo, ale i tak najbardziej polecaja prysznic
No więc ja idę wziąść prysznic, bo tak czuję się najbezpieczniej.
SPOKOJNEJ NOCKI do juterka:-):-):-)!!!
reklama