Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

jak ten czas szybko leci przynajmniej dla mnie:-)HEJ. Proszę mi poradzić jakiej firmy kupić farbę do włosów bez amoniaku.
Będę niedługo w ROSSMANIE, zawsze tam robię większe zakupy i chciałabym kupić farbę (maluję na ciemne kolory, nie rozjaśniam), co prawda będę farbować dopiero na święta, bo naczytałam się, że do 3 m-cy lepiej nie farbować i takie tam, ale chciałabym już kupić, a nie wiem jakiej firmy.
Może coś Mamuśki polecacie wypróbowanego????:-)
POLIANNA też odliczam do USG, równy tydzień został!!!!! I ja się denerwuję, niestety, bo to genetyczne!!!
Witam sie i ja
ja mam wizyte jutro kontynuacja badan prenatalnych wiec zobacze swojego dzidziołka, kurde dzisiaj koncze 14 tcjak ten czas szybko leci przynajmniej dla mnie:-)

Pewnie ze to przez hormony i witaminy ktore przyjmujemy- moja fryzjerka powiedziala zebym teraz sie nimi nacieszyla bo po porodzei beda w duzo gorszym stanie![]()
Witam sie i ja
ja mam wizyte jutro kontynuacja badan prenatalnych wiec zobacze swojego dzidziołka, kurde dzisiaj koncze 14 tcjak ten czas szybko leci przynajmniej dla mnie:-)

Czas leci bardzo szybko, suwaczki przesówają się w zawrotnym tempie.:-)
Pajkaa jesteśmy dokładnie w tym samym tygodniu i dniu![]()