reklama

Sierpień 2010

reklama
Pajko - aaach,tak wcześnie poznałaś płeć.Faktycznie chłopca łatwiej stwierdzić :) To jak już wiesz,że to facecik - macie imie ostatecznie wybrane?

niestety wlasnie z chłopakiem mielismy problem ogólnie jestem przerażona :szok:
jakos chyba nastawilam sie na córke;-)

GRATULACJE :-D Świetna wiadomość :laugh2:

Też tak chce :zawstydzona/y:

Ja też jestem na L4 i będę już do końca. Kiedy mam odpocząć jak nie teraz?? :) W następnej ciąży będę się już opiekowała moim szkrabem, a więc to ostatni moment całkowitego lenistwa :D

no wiesz na nastepnej wizycie moze Ci juz powiedzą.

Lekarka powiedziala, ze stawia na chłopaka, ale na 100 % jeszcze nie wiadomo , ale cos tam latalo miedzy nogami to chyba bedzie syn.

dziękuje dziewczynki

Polianna

257724qzzhy39no4.gif

Polianna łączę się w życzeniach - wszystkiego naj naj naj lepszego, Spełnienia najpiękniejszych snów :-)

witam sie i ja. Juz wróciłam z wizyty maluszek zdrowiutki test podwójny wyszedł rewelacyjnie ni i bedziemy mieli

SUPER!!! Gratuluję! Synkowie są świetni - wiem po swoim łobuziaku :-);-)

Pajeczko no to gratuluję siusiaka:-) Dołączam się do pytania Polianki, jak mamy zwracać się do Twojego okruszka?:) I napisz proszę jakiej wielkości jest:)
CO do pracy to mam nadzieję, że od jej ilości się nie posrutam, bo już od 3 dni spać nie mogę, bo w nocy o niej śnię...

no, no ostrożnie z tym nawałem roboty... kasa kasą, ale nie za wszelką cenę - z resztą nie wątpię w Twoje zdolności organizacyjne i w to że na stówkę znajdziesz czas na relaksik dla Ciebie i Maluszka

Dziewczyny powrócę do tematu kremów brązujących - wiem że blada skóra mało efektownie wygląda ale raczej byłabym ostrożna. Mój lekarz jest luzakiem mimo to ostrzegał mnie przed ostrym słońcem i preparatami w poprzedniej ciąży, bo mogą zostać brzydkie przebarwienia... Chyba lepiej się pomęczyć i poczekać żeby później nie mieć dodatkowych zmartwień....

dziewczyny, ale ciekawą informację znalazłam :-)

Na dobrym aparacie USG można już trafnie określić płeć w 18. tygodniu ciąży. Trzeba jednak pamiętać, że narządy płciowe dziecka są w tym czasie jeszcze bardzo malutkie i nietrudno o pomyłkę. Lepiej więc zweryfikować tę informację w kolejnym badaniu USG po 22. tygodniu ciąży.

ciekawe czy u mnie lekarka trafiła w 100%:-D

Hej dziewczyny :-):-):-)
Ja cały dzień robiłam porządki, sprzątałam, itp., itd., także dzionek szybko zleciał :tak:
Jeszcze 2 tygodnie i 1 dzień do wizyty u ginka i do usg, a ja odliczam każdą minutę :sorry::-) Nie mogę się już doczekać. :-)

Polianna, wszystkiego najlepszego!!!!!! :-)

AgaS-78, gratuluję udanej wizyty :tak:
Marulka, cieszę się bardzo, że już się znacznie lepiej czujesz :tak:

Cayra1984, ja mam pobudki, ale tylko z powodu spacerku do wc na siku :sorry:, ale moja sis miała podobnie budziła się w nocy bez powodu i potem problem z zaśnięciem, ale po krótkim czasie, wszystko było już ok. :tak:

Pajkaa, gratuluję synusia!!! :-):-):-)

Wszystkie Was dziewczyny pozdrawiam gorąco!!! :-)

reklama
dziewczyny, ale ciekawą informację znalazłam :-)

Na dobrym aparacie USG można już trafnie określić płeć w 18. tygodniu ciąży. Trzeba jednak pamiętać, że narządy płciowe dziecka są w tym czasie jeszcze bardzo malutkie i nietrudno o pomyłkę. Lepiej więc zweryfikować tę informację w kolejnym badaniu USG po 22. tygodniu ciąży.

ciekawe czy u mnie lekarka trafiła w 100%:-D

Pajkaa, u mnie lekarz też twierdzi, że chłopak, i tez kazał się upewnić na następnym USG (czyli będzie to 19 tydzien):-D Ciekawe, czy się potwierdzi :-)

Hej dziewczyny :-):-):-)
Ja cały dzień robiłam porządki, sprzątałam, itp., itd., także dzionek szybko zleciał :tak:
Jeszcze 2 tygodnie i 1 dzień do wizyty u ginka i do usg, a ja odliczam każdą minutę :sorry::-) Nie mogę się już doczekać. :-)

Polianna, wszystkiego najlepszego!!!!!! :-)

AgaS-78, gratuluję udanej wizyty :tak:
Marulka, cieszę się bardzo, że już się znacznie lepiej czujesz :tak:

Cayra1984, ja mam pobudki, ale tylko z powodu spacerku do wc na siku :sorry:, ale moja sis miała podobnie budziła się w nocy bez powodu i potem problem z zaśnięciem, ale po krótkim czasie, wszystko było już ok. :tak:

Pajkaa, gratuluję synusia!!! :-):-):-)

Wszystkie Was dziewczyny pozdrawiam gorąco!!! :-)

kiniusia, dziekuję za pocieszenie ;-)

p.s. sorki za posta jednego pod drugim... zapomniałam się...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry