Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pajko - aaach,tak wcześnie poznałaś płeć.Faktycznie chłopca łatwiej stwierdzićTo jak już wiesz,że to facecik - macie imie ostatecznie wybrane?
niestety wlasnie z chłopakiem mielismy problem ogólnie jestem przerażona
jakos chyba nastawilam sie na córke;-)
GRATULACJEŚwietna wiadomość
Też tak chce
Ja też jestem na L4 i będę już do końca. Kiedy mam odpocząć jak nie teraz??W następnej ciąży będę się już opiekowała moim szkrabem, a więc to ostatni moment całkowitego lenistwa
![]()
no wiesz na nastepnej wizycie moze Ci juz powiedzą.
Lekarka powiedziala, ze stawia na chłopaka, ale na 100 % jeszcze nie wiadomo , ale cos tam latalo miedzy nogami to chyba bedzie syn.
Wszystki co mi się podobają to już pozajmowane w rodzinie ;-)
Pajeczko no to gratuluję siusiaka:-) Dołączam się do pytania Polianki, jak mamy zwracać się do Twojego okruszka?I napisz proszę jakiej wielkości jest
CO do pracy to mam nadzieję, że od jej ilości się nie posrutam, bo już od 3 dni spać nie mogę, bo w nocy o niej śnię...

:-) Nie mogę się już doczekać. :-)

, ale moja sis miała podobnie budziła się w nocy bez powodu i potem problem z zaśnięciem, ale po krótkim czasie, wszystko było już ok. 
dziewczyny, ale ciekawą informację znalazłam :-)
Na dobrym aparacie USG można już trafnie określić płeć w 18. tygodniu ciąży. Trzeba jednak pamiętać, że narządy płciowe dziecka są w tym czasie jeszcze bardzo malutkie i nietrudno o pomyłkę. Lepiej więc zweryfikować tę informację w kolejnym badaniu USG po 22. tygodniu ciąży.
ciekawe czy u mnie lekarka trafiła w 100%![]()
Ciekawe, czy się potwierdzi :-)Hej dziewczyny :-):-):-)
Ja cały dzień robiłam porządki, sprzątałam, itp., itd., także dzionek szybko zleciał
Jeszcze 2 tygodnie i 1 dzień do wizyty u ginka i do usg, a ja odliczam każdą minutę:-) Nie mogę się już doczekać. :-)
Polianna, wszystkiego najlepszego!!!!!! :-)
AgaS-78, gratuluję udanej wizyty
Marulka, cieszę się bardzo, że już się znacznie lepiej czujesz
Cayra1984, ja mam pobudki, ale tylko z powodu spacerku do wc na siku, ale moja sis miała podobnie budziła się w nocy bez powodu i potem problem z zaśnięciem, ale po krótkim czasie, wszystko było już ok.
Pajkaa, gratuluję synusia!!! :-):-):-)
Wszystkie Was dziewczyny pozdrawiam gorąco!!! :-)