reklama

Sierpień 2010

cayra1984 ja mam często bóle dolnej części pleców :-( wczoraj oglądałam na travel & living program "ciąża z zaskoczenia" (ktoś wcześniej już wspomninał o tym programie) i też kobietka miała bóle pleców i zalicza się to do objawów ciąży. Ale rwane hmm nie wiem może inne dziewczyny coś wiedzą

reklama
cayra1984 ja mam często bóle dolnej części pleców :-( wczoraj oglądałam na travel & living program "ciąża z zaskoczenia" (ktoś wcześniej już wspomninał o tym programie) i też kobietka miała bóle pleców i zalicza się to do objawów ciąży. Ale rwane hmm nie wiem może inne dziewczyny coś wiedzą

Jak chce sie szybko zgiąć, żeby usiąść, to tak aż mnie rwie w tej dolnej czesci kregosłupa)...:-(

cayra1984 Ja mam dokładnie tak jak Ty, nawet w nocy jak się przewracam z jednego na drugi bok to mnie ten ból dopada i mnie budzi:crazy:
Ale Ja kiedyś miałam problemy z kręgosłupem no i boli mnie dodatkowo kość ogonowa. Ja dużo siedzę w ciągu dnia w aucie więc pewnie dlatego boli mnie kręgosłup, dodatkowo przytyłam już 5,5kg więc kręgosłup odczuwa szybki przyrost wagi. Damy radę :-)

jejciu nadrobienie Was to niezłe wyzwanie :szok::szok: niby człowiek już zbliza sie żeby byc na bieżąco a tu doprodukujecie nowe postynie mam szans odpisać wszystkim w temacie teściowych to i ja mogę przyłączyć się do klubu wysłać gady na księżyc :tak::tak::tak: moja miała w mojej pierwszej ciązy cudny tekst ciążą od początku zagrożona a ona ciągle do wszystkich z tekstem ze w maju zostanie babcią jak Bóg pozwoli :cool: a ja mimo strachu i problemów trzymałam się tego ze musi być dobrze :tak: o jedzeniu się nie wypowiem bo dopiero spałaszowałam bułeczkę i koreczki śledziowe :tak:
fiufiu współczuję teściowej i super zrobiliście :tak::tak:
kiniusia współczuję teściowej ehh niestety wiem jak to mieszkać z gadem mieszkałam 4 lata w końcu się wyprowadziliśmy i ja już napewno nie zamieszkam z nią pod jednym dachem :tak::tak:

no i na tyule pisania bo cócia spać nie chce

nic nie kupilam bo po prostu sie nie opłacało body 20 zl ja kupiłam dzisiaj za 9 na allegro, do tego wszystko było w kolorze rózowym i niebieskim masakra jakas znalazłam jeden zielony, ale za 25 zl :szok:

ojej to faktycznie drogo :szok:
no na allegro można nie raz fajne rzeczy wyrwać, i za konkretna cene :tak:

nic nie kupilam bo po prostu sie nie opłacało body 20 zl ja kupiłam dzisiaj za 9 na allegro, do tego wszystko było w kolorze rózowym i niebieskim masakra jakas znalazłam jeden zielony, ale za 25 zl :szok:

Ja ostatnio byłam w tesco i widziałam śliczne białe body w 7 pakach z rysuneczkami zwierzaczków typu słoniku na wysokości piersi nie pamiętam ceny ale były tanie.
A takie pojedyncze które Ja kupiłam w sklepie pod domem były po 7 i 9 zł.

reklama
Ja ostatnio byłam w tesco i widziałam śliczne białe body w 7 pakach z rysuneczkami zwierzaczków typu słoniku na wysokości piersi nie pamiętam ceny ale były tanie.
A takie pojedyncze które Ja kupiłam w sklepie pod domem były po 7 i 9 zł.

ja jak weszłam w ten dział dzieciecy to az mi sie tam wchodzic nie chciało mowie Wam sam róz i niebieski i maz mowi faktycznie paskudne oba kolorki a na allegro zapłaciłam dzisiaj 9,60 i mam rózne kolory

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry