reklama

Sierpień 2010

Dziewczyny pojawily sie juz :szok: listopadowe mamy

Shyla jestem przekonana, ze slicznie wygladasz.
Ja rowniez zamowilam sobie i czekam na dostawe:-)
Salopette de grossesse Femme-Collection future maman : vetements de grossesse collection Automne Hiver 2009

sliczne sa te ogrodniczki ,pieknie bedziesz wygladac :tak::-):tak:
jak zrobie zdjecie to wkleje jak wygladam haha masakra :-D

ja po prostu cąły dzien chodze i jem chodze i jem i wymywlam co by tutaj zjesc a nic nie tyje masakra jakas:sorry: a maz mowi poczekaj jak potem z 15 kg na raz przytyjesz to juz nie bedziesz tak jadła tylko ja np jak jestem wieczorem głodna to zamiast jesc cos ciezkiego to zjem sobie jabłko duzo takich podjadanych mam własnie owoce :tak: dlatego jak wczoraj byłam w auchanie to jak wparowałam w owoce to maz sie smiał :-D
ja tak nie mam zeby chodzic i jesc i jesc :-Dja bym od razu przytyla :-D

ja mam takie ;-)

51Josephine_218.jpg

reklama
Zaraz nadrobie swoje zaległości mam nadzieje że za durzo nie naskrobałyście :-)my z Kubą w domku mamy ospe :-(byłam z nim u lekarza na szczęscie ja już przechodziłam tak przynajmniej twierdzi moja mama .A z dobrych wieści we wtorek byłam na usg dzidzia ma 8,6cm Sławkowi nawet ponoć pomachała i wsadziła kciuka do buzi niestety nic nie chciała ujawnic kim jest musze czekać jeszcze miesiąc

bardzo fajne ,wpadły mi w oko :-)
i chyba sobie je sprawie :-)
będę musiała do kuzyna zadzwonić by mi kupił parę rzeczy z allegro:tak: bo ja nie mogę ;-)

a mnie sie własnie nie podobają te rysunki na tym brzuchu to takie dla mnie obciachowe mysle, ze maz nie chcialby ze mna chodzic :-p znając jego

Ja napwno nie kupię spodni ciążowych przez internet. Zdecydowanie wolę przymierzyć i sprawdzić jak się czuję. Pierwsze zakupy zrobię pewnie pod koniec tego miesiąca - mam w planach spodnie i spódniczkę jeansową (tą ewentualnie mogę kupić przez Allegro) bo obecnie chodzę na zmianę w czarnych dresowych spodniach albo czarnej spódniczce,którą już ledwo dopinam i siedząc muszę odpiąć.

Znalazłam fajny artykuł na gazecie...zaraz wkleje na zakupowy wątek.

reklama
Ja napwno nie kupię spodni ciążowych przez internet. Zdecydowanie wolę przymierzyć i sprawdzić jak się czuję. Pierwsze zakupy zrobię pewnie pod koniec tego miesiąca - mam w planach spodnie i spódniczkę jeansową (tą ewentualnie mogę kupić przez Allegro) bo obecnie chodzę na zmianę w czarnych dresowych spodniach albo czarnej spódniczce,którą już ledwo dopinam i siedząc muszę odpiąć.

Znalazłam fajny artykuł na gazecie...zaraz wkleje na zakupowy wątek.

Ja w pierwszej ciąży też nie kupowałam przez internet, ale u nas są tylko 2 sklepy z ciążowymi ubraniami(jednego właściciela zresztą):zawstydzona/y:. Byle co a jak za złoto liczą.:wściekła/y:
Spodnie jak worki wyglądają i dlatego tym razem zaryzykowałam i zamówiłam przez allegro:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry