Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak lekarka gin. na NFZ okaże się spoko, to będę do niej już chodzić, i będę mieć na miejscu :-) i na NFZ. Ale to dopiero się dowiem 12 marca.

Kochana, pewnie, że poczekaj i zobacza ja sobie tak mysle, ze jutro nie zwroce mojej lekarce w ogole uwagi i nie bede zadawała pytan powstrzymam sie i zobacze czy mnie zbada na fotelu i czy przepisze badania - a jak nie to papa pojde do innej
Może będzie tak, że jednak zbada i zleci te badania. Oczywiście trzymam kciuki, żeby właśnie tak było 
Trzymam kciuki, żebyś trafiła na dobrego lekarzaShyla super :-) Miło się czyta dobre wiadomości :-) A płeć może nastepnym razem się uda?
Ja chodzę prywatnie, ale zapisałam się na NFZ, bo chcę zmienić lekarza. Wizyty prywatnie co m-c teraz (później co 2, lub 1 tyydz.) 120zł za 5-15 min, badania płatne, i jeszcze muszę dojechać 40 km.Jak lekarka gin. na NFZ okaże się spoko, to będę do niej już chodzić, i będę mieć na miejscu :-) i na NFZ. Ale to dopiero się dowiem 12 marca.
Wszystko zależy od lekarza, bo są i fachowcy na NFZ i prywatnie, a są i beznadziejni tu i tu.... Jak w każdym zawodzie, można na takich trafić.![]()

Masz rację;-).a ja sobie tak mysle, ze jutro nie zwroce mojej lekarce w ogole uwagi i nie bede zadawała pytan powstrzymam sie i zobacze czy mnie zbada na fotelu i czy przepisze badania - a jak nie to papa pojde do innej
Kochana, pewnie, że poczekaj i zobaczMoże będzie tak, że jednak zbada i zleci te badania. Oczywiście trzymam kciuki, żeby właśnie tak było
![]()
a to ona dała mi w sumie skierowanie na NFZ zeby to było i nie wiem czy to tak wypada
jak myslicie?Pajkaa, poczekajmy do wizyty, może jednak będzie dobrzeKiniusia jak cos pojde do innej tylko troche głupio bo ta obecna jak cos bedzie mi genetyczne robiłaa to ona dała mi w sumie skierowanie na NFZ zeby to było i nie wiem czy to tak wypada
jak myslicie?

Jej by też wypadało zrobić Tobie wszystkie badania i wszystko sprawdzić.
Pajkaa, poczekajmy do wizyty, może jednak będzie dobrze
Co do kwestii czy wypada czy nie, to nie przejmuj się tymJej by też wypadało zrobić Tobie wszystkie badania i wszystko sprawdzić.
![]()

Gratuluje dobrych wieściNo i jestem po wizycie
dzidzia rośnie , ma około 10cm:-)
serduszko bije jak oszalałe:-), niestety miedzy nóżki zajrzeć się nie dało bo maleństwo leżało tak jak nie trzeba ;-)
no ale tym się nie martwię ,jak nie teraz to następnym razem ;-)
Przed wizyta niestety przywitałam się z muszelka :-(
po czym na wizycie okazało się ze spadam z wagi ,lekarza to zaniepokoiło i miałam robiona infuzje z witamin itp...żeby później nie mieć czasem anemii...
i tak będę mieć przez 3 dni ;-)
zdjęcia mam ,ale jedno nie za bardzo wyraźne,ale wkleję je troszkę później a teraz idę coś zjeść...
buziaczki kochane i dzięki za trzymanie kciukasów :-);-)![]()