Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wczoraj posprzątałam wreszcie chałupkę, dziś zamierzam się wybrać na zakupki. Mam nadzieję, że mi ta energia nie wyparuje, bo już mam dosyć ciągłego spania i snucia się po domu jak duch 

zgadza sie a wiem,z e maluszek jest na razie zdrowy i bede spokojniejsza jak lekarka mi powie, ze szyjka jest w porządku a z tym tez roznie bywa wiadomo.
I potem lekarz sprawe oleje jak sie cos stanie a my kobiety mamy pretensje do siebie![]()
a ja dzisiaj latam- tak nie chodzę tylko latam. Dzisiaj mój J. ma urodziny więc piekłam sernik, do tego wkurzało mnie, że nie mam miksera to musiałam do Euro wskoczyć po jakiś sprzęt( kupiłam, bo wczorajszy kiermasz okazał się kopalnią złota!) i dziewczynki jak chcecie mnie zobaczyć, to podaję wam linkaIza Tobolska to ja
YouTube- Kiermasz Dizajnu Kronika 21.02.2010.mpg
lecę szalec z pieczeniem szynki, a wieczorem wpadamy do kina na gost writer -ciekawe co tam Polański zza krat stworzyłmiłego!
ghost writer okazał się dobrym filmem więc polecam- trochę w stylu frantica.
Wieczorem chciałam się poprzytulać a le mam taaaaaaakiego muła, że idziemy grzecznie spać. Miłego wieczoru

Witam Was z samego rana!
U nas dziś piękna słoneczna pogoda, aż chce się żyć !!!
Az dziwne, że się tak wcześnie obudziłam, jak w domu taka cisza!
No nic to idę zrobić sobie śniadanko))
Twarożek z pomidorem i rzodkiewką!
już tęsknię za wiosną i zielenią... no ale póki co zadowolę się słonkiem na pyszczku 
Siemacie Kobietki
Ja coś chyba odzyskuję energię powoliWczoraj posprzątałam wreszcie chałupkę, dziś zamierzam się wybrać na zakupki. Mam nadzieję, że mi ta energia nie wyparuje, bo już mam dosyć ciągłego spania i snucia się po domu jak duch
Oh, witam nowe sierpnióweczki, ale nas duuuużo, świetnie![]()

już wklejam :-)
w kuchni nie mam za jasno o tej porze ;-)
na żywo i tak lepiej wyglądają
![]()

Shyla mi też ciężko opanowac się przed zakupami, ale jednak wolę poczekać do samego końca. Nie powiem bo kupiliśmy z moim mężem parę rzeczy dla malucha, ale narazie basta.
Witam , ja juz po wizycie-:-) nie mam zadnych nowych wiadomosc, ale to chyba dobrze- bo oznacza ze nie mam nawet tych zlych. Teraz ma wizyte za 4 tyg, (po zatym ze od przyszlego poniedzialku bede jezdzic na zastrzyki z progesteronem) wiec poraz pierwszy bede sie czuc jak normalna kobieta w ciazy - normalna wizyta co 4 tyg. dziewczyny ja w poprzedniej ciazy mialam tych wizyt full i troche tzn. zawsze co 2 tyg. pozniej juz co tydz. do teg co 2 tyg. usg dopochwowe, szpital, lozko, a po 30tyg na dodatek 2 razy w tyg. ktg itd itp- oooo moze teraz bedzie troche normalniej, chcialabym
))
Nie czytalam Was i pewnie nadrobie to wieczorkiem z dokladnoscia ,ale teraz musze ruszyc w allegro iu powystawiac aukcje, bo mnie klijeci scigaja))

Witam wszytkie mamusie. Jestem w 16 tygodniu jutro mam usg nie moge sie doczekacprzypuszczalnie moje maleństwo urodzi sie wlasnie w sierpniu
pozdrawiem was dziewczyny
![]()
witam się dziewczynki!!
Pajeczko powiem Ci, że w poprzedniej ciąży byłam badana na fotelu po zmianie lekarza tylko ten pierwszy raz jak do niego poszłam - w 14 tc... później szyjkę sprawdzał na usg i mówił że jest ok - książkowo i że nie trzeba więcej badań... Teraz też ufam mu i wiem że jeśli będzie taka potrzeba to mnie zbada ginekolog.
pierwsze słysze, kurde a obiecąłam, ze nie zadam pytan mojej lekarce 
ogólnie jestem w szoku jak mozna sprawdzic szyjkę przez usgpierwsze słysze, kurde a obiecąłam, ze nie zadam pytan mojej lekarce
![]()
Marulka kurcze nie powinien lekarz sprawdzać tylko przez USG, chociaż podobno widać wszystko czy szyjka się rozwiera itp. Badanie fizykalne ma na celu określenie czy nie rozwija się na szyjce ektopia. Mnie lekarz za każdym razem wrzuca na samolot i bada wziernikowo, potem palpacyjnie czy szyjka nie jest za miękka, czy macica nie jest za sztywna itp...Chociaż nie znoszę tego badania![]()

A ja wczoraj witałam się z moją dzidzią na USG, a dzisiaj mój pierworodny syn kończy 16 lat!!! W związku z powyższym zaraz wychodzę z nim do miasta, bo na pewno będzie chciał jakiegoś ciucha jak to młodzież. I pomyśleć, że 16 lat temu moje drogie Mamuśki własnie leżałam na prodówce, aby o 21.45
dopiero urodzić mojego "wielkoludka", (ale mi się na wspomnienia zebrało) haha!!!
Ponadto administracja robi remont w piwinicach, wymieniają rury, a ja mieszkam na parterze więc od 8.00 jest dzisiaj taki hałas, że nie idzie tu wyrobić, spadam na miasto.
Do usłyszenia , do miłego!!!!:-)![]()
Witam wszytkie mamusie. Jestem w 16 tygodniu jutro mam usg nie moge sie doczekacprzypuszczalnie moje maleństwo urodzi sie wlasnie w sierpniu
pozdrawiem was dziewczyny
![]()