Mama Aneta
Bedzie Majeczka
No to masakraNiestety- nic nie zejdzi a będzie gorzej![]()
Nie straszę, ale wiem po sobie i wiem co chirurg mówił. Tylko operacja i usunięcie często żyły. A i to nie daje 100% pewności,że nie wyjdą w innym miejscu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to masakraNiestety- nic nie zejdzi a będzie gorzej![]()
Nie straszę, ale wiem po sobie i wiem co chirurg mówił. Tylko operacja i usunięcie często żyły. A i to nie daje 100% pewności,że nie wyjdą w innym miejscu.
Tak Polianno niestety to może się nawrócić, ale może warto z czasem podjąć sie jednak operacji i na parę lat chociaż mieć spokój.Niestety- nic nie zejdzi a będzie gorzej![]()

Mam pytanie , bo mnie strasznie to nurtuje...w kwietniu prawdopodobnie będę musiala lecieć do Polski , jak to wygląda z kobietami w ciąży ???
bo znów naczytałam się i każdy pisze co innego
aaa i samolotem leciałabym 2 godziny,a samochodem jechałaby 12 godzin![]()
Ok, rozumiem. Każdy ma swoje zdanie. Również bym chciała, żeby położna w szpitalu robiła to co do niej należy, ale niestety moje doświadczenie jest inne. Jak wcześniej pisałam byłam przy wielu porodach, znam środowisko położnicze i wiem, że na pewno nie takiej opieki oczekuję od położne jaką sama widziałam.
Piszesz o pracy położnej po dyżurze i masz rację bo na pewno nie jest tak efektywna jak powinna. Dlatego uważam, że powinna być druga położna "w zapasie".
Ja na szczescie mam laptopa wiec gdzie ja tam komputer ze mna gotuje obiad rozmawiam z wami bawie sie z Kuba rozmawiam z wami itd ale masz racje to uzaleznienie ja tez uciekam mały chce obejżeć boba na komputerze wiec mi zabierze :-(no cóż trzeba sie dzielićTak Polianno niestety to może się nawrócić, ale może warto z czasem podjąć sie jednak operacji i na parę lat chociaż mieć spokój.
Na razie uciekam, bo przyszedł M i mówi " no nie ty znów przy kompie"??? Może ma rację kurcze cały dzień, to jest uzależnienie!!!! PAPAJKI!!!!
W
Kurczę współczuję...toxo już miałam robione dwa razy i na razie na szczęście ujemne...;-) Pewnie antybiotyki będziesz brała... Kiedy chcesz iść do tej poradni?? Byle jak najszybciej...
Co do żylaków to czytałam, że podobno mają zlikwidować darmowe operację żylaków ze względów estetycznych. Ciekawe czy to prawda czy tylko takie plotki. Ja niestety też już mam kilka żylaków ale na szczęscie jeszcze są małe i słabo widoczne.

normalnie odwalona pańszczyzna i tyle ehh szkoda słów