Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na którą godzine masz wizyte ja na 13 40Witajcie :-)
U mnie za oknem też ponuro, ale przynajmniej śniegu coraz mniej.
Ja wizytę mam we wtorek, a jutro muszę siuśki zanieśc do badania![]()
a na badaniach byłam wczoraj wiec ja tylko czekam
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg,Ja w pierwszej przytyłam tylko 26kg, a moja koleżanka 15
. Różnie jest niezależnie od tego która to ciąża. Ja też mam we środę wizytę;-)
![]()

a potem tak schudłam, że byłam szczuplejsza niż kiedykolwiek, ale robiłam niezliczone kilometry z wózkiem (urodziłam wtedy na wiosnę-fajnie), ale wtedy byłam młoooodziutka, to też inaczej się spala kalorie, a teraz czuję, że będzie ciężko, już mam w planach super dietę proteinową, ale chciałabym też trochę pokarmić jak mi się uda więc czas pokaże
na którą godzine masz wizyte ja na 13 40a na badaniach byłam wczoraj wiec ja tylko czekam
![]()

Mam 1,5 kg na plusie, ale biorąc pod uwagę że schudłam 4 kg na początku to i tak suma jest na (-). Z tymże ja miałam "małe" co nie co nadrobione ;-)
Spróbuj może i Tobie się uda i wyzdrowiejesz. :-) Czego życzę z całego serducha! Ja w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg,a potem tak schudłam, że byłam szczuplejsza niż kiedykolwiek, ale robiłam niezliczone kilometry z wózkiem (urodziłam wtedy na wiosnę-fajnie), ale wtedy byłam młoooodziutka, to też inaczej się spala kalorie, a teraz czuję, że będzie ciężko, już mam w planach super dietę proteinową, ale chciałabym też trochę pokarmić jak mi się uda więc czas pokaże
)):-)
![]()
, podobnie jak u Ciebie kilometry z wózkiem zrobiły swoje. Rodziłam w styczniu 2009, więc cała wiosna, lato to było karmienie(piersią) i na spacer. Teraz trochę ciężej, bo córcia jeszcze w wózku i drugi Skarbuś też.
Ale siostra nie pracuje, teściowa też nie więc będzie komu pomóc;-)

córcia zrobiła mi pobudkę o 7 potem pies zaczął coś marudzić a teraz śpią oboje a ja już oczywiście nie
miłego dnia sierpnióweczki co do bólów głowy to mi neurolog u którego wylądowałam w poprzedniej ciąży zalecał drzemkę, spacer, masaż, okłady na czoło w ostateczności coś z paracetamolema co aspiryny u mnie totalnie odpada mam maskaryczne uczulenie puchną mi nawet białka w oczach i nie moge oddychać
![]()

Super.
Ale jak zobaczyłam śnieg za oknem,to załamka,ja chcę wioooosnę,buuu...

Cześć!!
W Poznaniu, a raczej pod Poznaniem mgła taka,że nie widzę samochodów na parkingu.
Zaraz zmykam z pieskiem na spacer i po czekoladę hehe
Dzidzia siedzi nadal cicho.Czasem coś mnie puknie w bok jak się położę na boku właśnie ale poza tym bez większych wrażeń. Leniuch!

Kochana ja planuję tak na czerwiec wyskoczyć chyba nad morze, ale to jeszcze nic pewnegoA tak w ogóle planujecie już wakacje?
Będziecie gdzies wyjeżdżać i kiedy??
Zastanawaim sie nad majem...z jednej strony nie będę jeszcze tak ociężała...brzuszek nie będzie jeszcze taki największy...a zdrugiej strony pogoda w maju w Polsce różna jest...myslałam o wakacjach nad morzem bałtyckim...
Za granicę trochę się boję...coś się stanie a opieka medyczna, czy może stanadardy medyczne, są jednak w Polsce lepsze niż na przyklad w Chorwacji...sama nie wiem doradźcie kobitki![]()
Nie przejmuj się Shyla, czasami tak jest ja tyję w pasie i cieszyłam się z kg na plusie, dzisiaj się ważę i spadłam o 0,5 kg więc o co chodzi, nie mam zielonego pojęcia. Ważne, że dzidziulek rośnie, bo brzusio się powiększa.ja mam również bóle głowy ,ale nie mam zamiaru faszerować się dodatkowymi lekami
wytrzymam to !
ja w ogóle mam centymetr więcej w pasie,a waga mi spada dziwne
idę spać słodkich snów ;-)
Kochana gratuluję tych systematycznych ruchówDziewczynki...
Dziś waga pokazała kolejny kg na plusie...teraz to juz mam 6...masakra....
Poza tym chciałam się podzielić z Wami informacją, że moja dzidzia to już tak systematycznie mnie kopie...jest delikatnie, ale co dzień to czuję...i mój mąż też czasem jak cierpliwie poczeka;-);-) Czasem są to kopy, a czasem takie przepływanie...niesamowite ale cudowne
A tak w ogóle dzień dobry Wam wszystkim...![]()
Wracaj szybciutko słońce do zdrówka, ale sok z malin odstaw ponieważ jest niewskazany.Cześć Dziewczyny! Ja dzis ciag dalszy leżenia w łózku i kurowania się. Katar mam straszny i gardło boli. Bez leków to takie leczenie. Płukam wodą z solą i to pomaga. Miodu, cytryny i skou z malin dużo. Mam nadzieję, że do weekendu się wykuruję bo oszaleję w tym łózku. Przeczytalam już wszystkie zaległe gazetki typu " m jak mama". Nawet forum od pierwszej strony zaczęlam nadrabiać, ale staram się nie siedzieć dlugo przy laptopie. Sciskam mocno i miłego dnia Wam życzę!