Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i zrobiliśmy pierwsze zakupy dla naszego maluszka. Najpierw jak chciałam oglądać to Artur zaczął marudzić że to za wcześnie, ale potem dał się namówić... i sam grzebał i szukał odpowiednich rozmiarów 

Nie śmiejcie się ze mnie bo ja w tych kewstiach kiepska jestem...Jeśli dobrze będzie jutro mój Szymmon kupi mi laptopa, bo w sb tego oddajemy do reklamacji i namówiłam, go że to doskonała okazja żeby miała takiego dla siebie
Jak ja bez kompa mieś wytrzymam....mieś bez was:-)Witajcie w piękny słoneczny poranek ;-)
Ja dzisiaj już na nogach od samego świtu. Rano byłam oddać mocz do analizy. A wczoraj razem z Arturem pojechaliśmy do reala po truskawki - bo jestem ostatnio ich maniaczkąi zrobiliśmy pierwsze zakupy dla naszego maluszka. Najpierw jak chciałam oglądać to Artur zaczął marudzić że to za wcześnie, ale potem dał się namówić... i sam grzebał i szukał odpowiednich rozmiarów
![]()

Leżałam sobie rano z zamkniętymi jeszcze oczkami, miałam wyciągniętą nogę, leżałam prawie na pleckach i trzymałam rękę na brzusiu, który z racji pozycji był napięty...
To było w miejscu gdzie wyczuwalna jest macica, więc całkiem możliwe, że to był pierwszy kopniaczek mojego Szkraba, nie?? Jak myślicie?? 
Za to M zainfekowany-a wiecie jak to jest jak facet chory
;-)kasia2506 wszystkiego dobrego z okazji 4 rocznicy ślubu :-):-):-):-):-):-):-)
Dziękuję za życzenia:-) Co do laptopika-fajny-podoba mi sięJak czytam, że Wy jeszcze w jakis spodnie sie wbijacie to jestem w szoku, bo na mnie nic a nic sprzed ciązy nie pasujeTylko tuniczki...
Z tego wzgledu chce kupić sobie SWÓJ komputer...
Dell Inspiron Mini 10 N450 1G fioletowy Windows 7 (921548131) - Aukcje internetowe Allegro
co Myślicie??
I ja przyłączam się do zyczeń....
A ja wchodzę w swoje jedne spodnie, bo inne mnie cisną w brzuchu;-)A jak było na wcześniejszych badaniach? Też tak szybko?Cześć dziewczyny miałam dzisiaj wizytę ale się po niej tylko podłamałam moim lekarzem i muszę go zmienić.
Zbadał mnie ginekologicznie w ciągu 2min, później kazł się położyć do USG brzusznego, ale zrobił je tak, żebym tylko zobaczyła dzidzie i tyle. Żadnych badań, żadnych pomiarów, pokazał mi główkę i kość udową, ale ich nie zmierzył, nie dał posłuchać bicia serca tylko pokazał jak migocze na ekranie.
Dał mi skierowanie na morfologię krwi i badanie ogólne moczu, a Ja się spytałam czy mam zrobić toxo bo mam w domu koty, a w wcześniejszych badaniach wyszło, że nigdy nie chorowałam na toxo i nie mam przeciwciał, a On że nie muszę :-( Jestem załamana nie wiem co myśleć? Chodzę prywatnie za każdą wizytę płacę 100zł, a czuje się olewana.
Uważacie, że powinnam zmienić lekarza czy wierzyć mu, że wszystko jest ok??
Trzymam kciuki za dobre wynikiAlaa robilam TSH i FT4 dwa razy- TSH podwyzszone a FT4 na dolnej granicy. a jakie przeciwciala- robilam tylko przeciwciala anty Rh. mam zrobic usg tarczycy i wtdy podejmie decyzje czy wlaczamy leczenie

dziewczyny, czy ktos obchodzi dziś jakieś swoje "małe duże" świeto? bo czytam, że składacie życzenia a ja po prostu nie czytałam dokładnie post po poście i się zgubiłam...
w każdym bądź razie dla tej osóbki WSIŚKIEGO DOBRIEGO!!!![]()
Jeszcze raz dziękujękasia2506 Wszystkiego co najlepsze na 4 rocznicę![]()

:-)
Ja czasem też czuję take jakby plum, jakby delikatne puknięcie, jakby nerw...hm...jak to opisać ;-) Gratuluję :-)
No i współczuję, że M. złapało.