R
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
teoretycznie I ruchy w I ciązy powinno sie poczuc do 22 tcwiec jeszcze jest troche czasu
Shyla jak tam u Ciebie czekam na wiadomosci.

Byłam lekarza i co? niestety nic się nie dowiedziałam, powiedziałam mu o moich bólach brzucha, ze nie czuje maluszka i zostałam totalnie olana
powiedzial mi ze jeśli nie ma krwawień to wszystko jest dobrze
nawet nie wziął mnie do gabinetu tylko rozmawiał w laboratorium
jestem totalnie zawiedziona, pierwszy raz tak się ze mną obszedł , kiedyś jak byłam u niego z bólami od razu mnie zbadał a teraz nic !
z tego co zauważyłam to pan doktor nie miał humorku ,ale co mnie to obchodzi
a ja muszę żyć teraz w niepewności czy wszystko jest dobrze czy tez nie
mam takiego nerwa ze szkoda mówić, przepłakałam cały dzień u przyjaciółki dlatego teraz dopiero pisze , bo nie dawno weszłam do domu:-(
jestem w szoku. Lekarz ma służyć pacjentowi a humorki zostawić w domu. Ciekawe jakby tak go ktoś potraktował wrr
no aż mnie to zdrażniło aj <przytul> A kiedy masz kolejną wizytę?Może spróbuj gdzie indziej.Byłam lekarza i co? niestety nic się nie dowiedziałam, powiedziałam mu o moich bólach brzucha, ze nie czuje maluszka i zostałam totalnie olana
jestem totalnie zawiedziona, pierwszy raz tak się ze mną obszedł , kiedyś jak byłam u niego z bólami od razu mnie zbadał a teraz nic !
mam takiego nerwa ze szkoda mówić, przepłakałam cały dzień u przyjaciółki dlatego teraz dopiero pisze , bo nie dawno weszłam do domu:-(
normalnie ciśnienie mi się podniosło 

o jabłkach zaczął gadać tak jakbym miała niby bóle po nich
,jak tak dalej ma być to mam to gdzieś zmieniam lekarza i tyle 

Byłam lekarza i co? niestety nic się nie dowiedziałam, powiedziałam mu o moich bólach brzucha, ze nie czuje maluszka i zostałam totalnie olana