Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-)
:-)

A ja mam teraz urwanie głowy mój nastolatek chyba przechodzi jakiś "kryzys", bo stwiedził, że natychmiast się odchudza iiiii od niedzieli zaczął dietę, w związku z powyższym zakupił książkę "Nie potrafię schudnąć" napisaną przez francuskiego lekarza , jest to dieta proteinowa. (Nie wiem czy słyszałyście?)
Do tego zobaczył moją przyjaciółkę, która na niej schudła 15 kg i coraz więcej osób ją stosuje, jeszcze polecali ją na TVN Syle, więc przystąpił do realizacji. Co prawda nie musi, ale wierzcie mi nie jest łatwo przetłumaczyć nastolatkowi, on ma swoje racje i już.
No, ale w związku z tym zgadnijcie kto jest w domu obciążony jego dietą, jeśli chodzi o szykowanie posiłków??? No oczywiście, że ja(
tak:
Mówi tak "mamuń i tak siedzisz w domu to ci się nudzi", więc teraz piekę udka specjalnie dla niego, bo miałam inne plany co do obiadu, a prosto ze szkoły jedzie do dentysty więc jak wpadnie do domu to na pwno będzie b. głodny!!!!!:-)
Także mam dodatkowe atrakcje w postaci "kuchareczki dietetyczki" haha!!!
Aaaaa pomidorowa będzie na bank we czwartek u mnie))))Dzieki za podpowiedź!
musialabys pamietac ze po skonczonej pracy musiałabys sie po prostu wylogowac i juz jak wejdziesz to nie bedziesz zalogowana.. ale trzeba o tym pamietac..Nektarynka tylko,że ja w pracy tak sobie z Wami piszę i nie zaznaczam takich opcji (czasami ktoś może zaglądnąć do mojego kompa i miałby wtedy dostęp do wszystkiego a ja pewnie nieprzyjemności, dlatego dmucham na zimne;-)).
ja dopiero w sobotte bede miała mozliwość iść do reala.. zobaczymy czy cosik jeszcze zostanie..kup naprawde są fajneja kupiłam 6 sztuk bo juz nie było z czego wybierac
zostały same rózowe i niebieskie, rózne rozmiary pokupowałam przyda sie
a jak wesżłam na stronke producenta te same w 3-paku kosztują 26 zł
super.. świetne wieści.. oby tak dalej, dzidzia rośnie jak na drożdżach..Witam ponownie
Jestem już po wizycie. Tak długo dzisiaj podglądałam mojego maluszka, że żal mi, że mąż nie mógł ze mną tam być. Oczywiście wszystko ok i z dzidzią, szyjką i wynikami - wszystko dokładnie sprawdzone . Małe stópki machały do mnie dzisiaj przez całe badanie.
Maluszek ma ok. 163g (+/-)
Po badaniu odwiedziłam jeszcze tatę, który ma akurat dzisiaj wolne, po drodze wstąpiłam do teściów na drugie śniadanko, i tak mi dzionek zleciał.
Zachaczyłam też o sklep gdzie kupiłam firanki do sypialni.
jej jakie słodziutkie.. 8 marca ja pewnie przywioze znów kilka ciuszków.. jade na giełde więc nie omieszkam kupić coś dla dzieciaczka..a ja niedawno wrocilam z zakupow i jestem padnieta . ae w koncu kupilam cos dla mojej dzidzi.oto one
Zobacz załącznik 220492