Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękną pogodę powiadasz ?????Witam sie dziewczyny i zycze milego popoludnia.
My dzisiaj mamy sliczna pogode, wiec bede malo w domku, tylko ruszamy z Wiki w droge.
Mala mi jeszcze spi wiec biore sie troche Was poczytac.
No to pogode masz podobną , bo w katowicach śnieg cały czas pada i jak narazie nie widac końcaPiękną pogodę powiadasz ?????
U nas w Łodzi WALI własnie śnieg i zrobiło sie tak ciemno, że ledwie klawiaturę widzę bbbrrrrr((((
)
witam wszystkie kobitkijestem z Wami od początku -dopiero teraz sie jawnie dołącze
termin porodu-03 sierpień
Witajcie dziewczynki!!!:-)
Jestem już po wizycie. Trochę wściekłaMyślałam,że się dowiem kto mieszka u mnie w brzuszku a tu ZONK- USG nie było
. Cytologia dobrze, mocz też,szyjka oki.Mam lekki stan zapalny i globulki przepisane.
Teraz wizyta 29 marca i wtedy na 100% będzie usg bo sobie zapisał.
Od rana chodziłam zestresowana, nie mogłam się wyżalić na forum bo internet nie działał, a później takie rozczarowanie
. Mam nadzieje,że szybko minie
Lecę poczytac co u Was, może humor mi się poprawi
Zapomniałam dodać,że znów 2kg na plus![]()
Niuunia ten klub szalonych dziewic to jak dla mnie pomyłka totalna - beznadzieja, film bardziej przypomina montaż teledysku aniżeli jakąś ciekawą fabułę
szczerze to dla mnie też kicha. Myśle pierwsze minuty to może coś tam się później rozkreci ale doczekałam się napisów końcowych a akcji nie - lipa
No właśnie mój lekarz prowadzący widział ten wynik i od razu kazał skonsultowaćKiniusiu, a lekarz widział ten wynik TSH ?? Norma w prawdzie jest do 5, ale prawidłowe tsh to poniżej 2. Powinnaś to skonsultować.... Oczywiście nie mart się na zapas. Taki wynik nie wpłynie na ciążę, ale będzie pewnie trzeba brać leki. Przeziębienie nie ma tu nic do rzeczy. Hormony tarczycy nie skaczą z dnia na dzień...
Piszę do Ciebie, bo sama mam problemy z tarczycą i biorę hormony aby trzymać tsh w ryzach.
Na 15 marca już mam umówioną wizytę u specjalisty 
). No zobaczymy jak wyjdzie teraz badanie no i co powie ten specjalista za 2 tygodnie 
Bombusiu, gdzie Ci wali ten śnieg?Piękną pogodę powiadasz ?????
U nas w Łodzi WALI własnie śnieg i zrobiło sie tak ciemno, że ledwie klawiaturę widzę bbbrrrrr((((
;-) Na śródmieściu piękne słońce wyszło