zielona26
Fanka BB :)
Do ZUSu najlepiej zadzwonić oni odpowiedzą do kiedy mają czas na wypłacenie, ale z tego co słyszałam ZUS też często ma poslizgi ;/.
martitka-26 nie płacz, nie zadręczaj się to zaszkodzi nie tylko Tobie. Zycie bywa okrutne ale trzeba we wszystkim szukac pozytywnych stron. Masz swoją rodzine, będziesz Mamą i zrobisz wszystko zeby Twoje dziecko nie musiało przeżywać tego co Ty. A los bywa przewrotny i jeszcze kiedys Matka sama będzie zabiegała zeby Wasz kontakt był poprawny.
martitka-26 nie płacz, nie zadręczaj się to zaszkodzi nie tylko Tobie. Zycie bywa okrutne ale trzeba we wszystkim szukac pozytywnych stron. Masz swoją rodzine, będziesz Mamą i zrobisz wszystko zeby Twoje dziecko nie musiało przeżywać tego co Ty. A los bywa przewrotny i jeszcze kiedys Matka sama będzie zabiegała zeby Wasz kontakt był poprawny.

Z tata utrzymuje kontakt telefoniczny ograniczajacy sie do 1 rocznej wizyty u mnie(ozenil sie ponownie i jego zona jest prawie w moim wieku) mama rowniez wyszla za maz i zmienila sie calkowicie. Nasze codzienne rozmowy telefoniczne zamienila na krotkie sprawozdania co robila ze swoim m, ktorego nigdy nie na oczy nie widzialam. Jej glownym zajeciem stalo sie bieganie do fryzjera i kosmetyczki. Wkoncu pewnego pewnego dnia tuz przed moim wyjzdem do PL poklocilysmy sie o pana X i uslyszalam z jej ust, ze w takim razie musze sobie szukac innego lokum do spania,ale oczywiscie moge przyjsc pod ich obecnosc, bo kluczy nie dostane, bo bede szperac podomu
Podczas wizyty w PL przelamalam sie i poszlam do niej pierwsz,ale byla w pracy, przekazalam wiadomosc, ze jak tylko ma ochote zeby zadzwonila to ja przyjde, czekam az do dzisiaj........... NA wiadomosc, ze zostanie babcia odpisala mi, ze ona tez jest w ciazy
. Ale nikt pod uwagę nie brał,że prawie cała moja wypłata na ratę szła