Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Shyla zwierzaczki to takie małe szogunkinapewno się znajdzie... kociak wie gdzie dobrze i wróci jak nic, mówię Ci...
Ja się znowu najeździłam, tym razem odwiedzałam z tatą cmentarze i ciotki
jutro już jedziemy, boję sie strasznie tej podróży, to aż 1400 km, przez 4 kraje: Polska, Niemcy, Belgia i Holandia... oszaleję.. nie jestem jeszcze spakowana, w zasadzie to jeszcze nic nie zrobiłam, tak jakbym wcale miała nie jechać..ale to dlatego, że mieliśmy jechać w piatek, i sie psychicznie nie nastawiłam:-(
kupiłam swojemu mężczyźnie srebrną bransoletkę...:-) ciekawe czy będzie zadowolony...bo kiedyś wspominał o łańcuszku, ale taki co mi się podobał kosztował 150 zł... ehh te ceny... ale najważniejsze że się nie spodziewa, bo chyba sam nie wie, że dziś dzień mężczyzny, chyba że radia słuchał albo w pracy mu powiedzieli
![]()
gratuluje córeczkihej
kiedys w pierwszej ciazy probowalam podsluchac stetoskopem ale mi sie nie udalo :-) Teraz sa juz ruchy wiec to uspokaja na szczescie.
Ja bylam dzis na usg polowkowym, lekarz wszystko zbadal i mowi, ze jest ok. No i na 95 % potwierdzil plec - baba :-)
szczęśliwej podróży życzęShyla zwierzaczki to takie małe szogunkinapewno się znajdzie... kociak wie gdzie dobrze i wróci jak nic, mówię Ci...
Ja się znowu najeździłam, tym razem odwiedzałam z tatą cmentarze i ciotki
jutro już jedziemy, boję sie strasznie tej podróży, to aż 1400 km, przez 4 kraje: Polska, Niemcy, Belgia i Holandia... oszaleję.. nie jestem jeszcze spakowana, w zasadzie to jeszcze nic nie zrobiłam, tak jakbym wcale miała nie jechać..ale to dlatego, że mieliśmy jechać w piatek, i sie psychicznie nie nastawiłam:-(
kupiłam swojemu mężczyźnie srebrną bransoletkę...:-) ciekawe czy będzie zadowolony...bo kiedyś wspominał o łańcuszku, ale taki co mi się podobał kosztował 150 zł... ehh te ceny... ale najważniejsze że się nie spodziewa, bo chyba sam nie wie, że dziś dzień mężczyzny, chyba że radia słuchał albo w pracy mu powiedzieli
![]()
tez mi się tak wydaje, on w domu byl spokojnym zwierzakiem a jak tylko wyleciał na dwór to jak dziki nie dal się mojemu mężowi nawet złapaćShyla wydaję mi się, że będzie Ci cięzko odnaleźć kota, one już tak mają, że chodzą własnymi ścieżkami. A jak sama pisałaś jest dziki, więc zapewne nikt go nie wziął. A długo go miałaś?
Poczytam Was i może książkę o ile wcześniej nie usnę.....
[/FONT]pamiętam kochana, mąż na mnie juz krzyczy , bo nic nawet nie jemShyla nie płacz i się nie denerwuj, pamiętaj o dzidziusiu co go nosisz po sercem :-)
a u mnie pisze natomiast o kobietach w ciąży i karmiących piersią decyduje lekarzastarlet gratuluję córci :-)
Ciamajdka szczęśliwej i bezpiecznej podróży :-)
Shyla nie płacz i się nie denerwuj, pamiętaj o dzidziusiu co go nosisz po sercem :-)
Alaa, ina21 ja też mam przepisane globulki dopochwowe, tylko, że na nich pisze "nie stosować w ciąży" ?? I nie stosuję, bo się boje. W piątek mam wizytę u innej dr gin. i jej zapytam co i jak.
A ja już w łóżkuPoczytam Was i może książkę o ile wcześniej nie usnę.....
a u mnie pisze natomiast o kobietach w ciąży i karmiących piersią decyduje lekarza
czyli nie wiem co o tym myśleć((